Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑπίστευτο περιστατικό στον Μαυρίκιο: Βρήκαν νεογέννητο σε κάδο τουαλέτας αεροσκάφους!

Απίστευτο περιστατικό στον Μαυρίκιο: Βρήκαν νεογέννητο σε κάδο τουαλέτας αεροσκάφους!

Οι αρχές έχουν συλλάβει μία 20χρονη από τη Μαδαγασκάρη που μάλλον είναι η μητέρα του βρέφους – Γέννησε κατά τη διάρκεια της πτήσης και το παράτησε – Το μωρό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο

Αντιμέτωποι με ένα αλλόκοτο θέαμα βρέθηκαν εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο στο Μαυρίκιο, που πραγματοποιώντας έλεγχο ρουτίνας, εντόπισαν στον κάδο σκουπιδιών της τουαλέτας ενός αεροπλάνου ένα νεογέννητο βρέφος.

Οι αρχές συνέλαβαν μία 20χρονη από τη Μαγαδασκάρη, που θεωρούν γέννησε το παιδί κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Το αεροπλάνο της Air Mauritius, το οποίο έφτασε από τη Μαδαγασκάρη, προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Sir Seewoosagur Ramgoolam την 1η Ιανουαρίου.

Πώς εντοπίστηκε το βρέφος και η μητέρα

Αξιωματούχοι πραγματοποιούσαν συνήθη τελωνειακό έλεγχο, όταν εντόπισαν το βρέφος. Αυτό έγιναν όταν διαπίστωσαν ότι υπήρχε αίμα σε χαρτί υγείας. Όταν πράγματι κατάλαβαν το παιδί, το μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, η αστυνομία του αεροδρομίου προχώρησε σε ανακρίσεις επιβατών. Η γυναίκα που υποπτεύονται ότι είναι η μητέρα του παιδιού, αρνήθηκε ότι το αγοράκι ήταν δικό της. Ωστόσο, υπεβλήθη σε ιατρική εξέταση που επιβεβαίωσε ότι μόλις είχε γεννήσει. Η ίδια τέθηκε υπό αστυνομική επιτήρηση στο νοσοκομείο. Η υγεία τόσο του βρέφους όσο και της μητέρας είναι σε καλή κατάσταση.

Η γυναίκα, φερόμενη ως μητέρα, έφτασε στον Μαυρίκιο με άδεια εργασίας διάρκειας δύο ετών. Μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο θα ανακριθεί και θα της απαγγελθούν κατηγορίες για εγκατάλειψη νεογέννητου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ