Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΚύπρος: Ομολόγησε τη δολοφονία των δυο Ρωσίδων ο 32χρονος Σύρος

Κύπρος: Ομολόγησε τη δολοφονία των δυο Ρωσίδων ο 32χρονος Σύρος

Ο 32χρονος φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου βρίσκονται θαμμένες οι δύο Ρωσίδες, στον Κάτω Αμίαντο – Οι λεπτομέρειες που έδωσε για τη δολοφονία και τον τρόπο που έθαψε τις γυναίκες

Μετά από πολυήμερη ανάκριση ο 32χρονος Σύρος που είχε συλληφθεί για την εξαφάνιση των δύο Ρωσιδων, Alraeesi Khaiat 43 ετών και Mariia Gazibagandova 33 ετών, ομολόγησε την δολοφονία τους και το σημείο που τις έθαψε.

Από το πρωί αστυνομικοί μαζί με ιατροδικαστές βρίσκονται στο χωριό Κάτω Αμίαντος στην επαρχία Λεμεσού και συλλέγουν στοιχεία. Οι σοροί των δύο γυναικών θα μεταφερθούν στο νεκροτομείο.

Χθες η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ακόμη ενός 23χρονου Σύρου τον οποίο ο 32χρονος συμπατριώτης του είχε εμπλέξει στην υπόθεση σε μια προσπάθεια να παραπλανήσει τους ανακριτές.

Ο 23χρονος στην κατάθεση του και αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση και όπως ανέφερε στους ανακριτές δεν γνωρίζει τις δυο Ρωσίδες.

Ο 32χρονος Σύρος ομολόγησε στις 2 τα ξημερώματα και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Είπε ότι πυροβόλησε τις δύο γυναίκες με κυνηγετικό, όπλο το οποίο είχε μαζί του γιατί θα πήγαινε για κυνήγι.

Όταν σκότωσε τις γυναίκες πηγε στην Λεμεσό και έφερε κομπρεσέρ και άνοιξε λάκκο περίπου ενάμιση μέτρο σε απόσταση 10 μέτρων από το σπίτι που έγινε ο φονος.

Τις έθαψε και στην συνέχεια έριξε και χαλίκι πάνω από το χώμα. Με την βροχή καλύφθηκε η παρέμβαση στο έδαφος και για αυτό δεν εντοπίστηκαν από τις έρευνες των τελευταίων ημερών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ