Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΣυγκινεί η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν - «Είμαι εδώ, σε αγαπώ, θα...

Συγκινεί η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν – «Είμαι εδώ, σε αγαπώ, θα σε φροντίσω»

Η ανάρτηση της Χιλάρια Μπάλντουιν για την αγάπη που τρέφει για τον σύζυγό της αλλά για το πώς βίωσε το τραγικό συμβάν στο σετ γυρισμάτων της ταινίας Rust

Η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν, Χιλάρια, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, αναφερόμενη στην αγάπη που τρέφει για τον σύζυγό της αλλά και στο πώς η ίδια βίωσε την τραγωδία στα γυρίσματα του «Rust».

«”Είμαι εδώ, σε αγαπώ, θα σε φροντίσω”. Αυτές ήταν οι μόνες λέξεις που μου ήρθαν στο μυαλό όταν μάθαμε ότι η Χαλίνα πέθανε. Θυμάμαι ότι έλεγα αυτή τη φράση ξανά και ξανά. Η φρικτή απώλεια, το βασανιστήριο για την οικογένειά της, και εσύ, ο σύζυγός μου, βιώνατε αυτόν τον αδιανόητο εφιάλτη», έγραψε η Χιλάρια Μπάλντουιν.

Η Χιλάρια έγραψε μεταξύ άλλων ότι ήταν τρομακτικό να παρακουθεί πώς οι φωτογράφοι κυνηγούσαν τον Άλεκ Μπάλντουιν μετά το φρικτό περιστατικό του Οκτωβρίου στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», που οδήγησε στον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς.

«Εκείνη τη στιγμή, χαραγμένη στη μνήμη μου, φωτογράφοι να σε περιτριγυρίζουν, όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο να καταγράφουν την αγωνία σου. Δεν μπορούσα να είμαι κοντά σου για να σε αγκαλιάσω, τη σύνδεσή μας μέσω τηλεφώνου, μια εικόνα για να δει ο κόσμος.

»Μερικές φορές αναρωτιέμαι πόσα μπορεί να αντέξει ένα σώμα, ένα μυαλό. Δεν θέλω να σε χάσω… Είμαι περήφανη για σένα. Φοβόμαστε και καταρρακωνόμαστε όταν κάποιοι μιλούν για εμάς, κουτσομπολιά, συνωμοσίες, Όλες τις καταραμένες απόψεις. Τα πάντα διαστρεβλώνονται ή ακόμη και είναι αποκυήματα φαντασίας.

»Έχασα τη φωνή μου σε αυτόν τον γιγάντιο κυκλώνα των σύγχρονων μέσων ενημέρωσης, των κοινωνικών δικτύων και των “ειδήσεων”. Σταμάτησα να μιλάω από φόβο. Πάντα με ενθαρρύνεις να μιλάω, να χρησιμοποιώ τη φωνή μου, να παραμένω αληθινή. Είχες δίκιο και συνεχίζεις να με εμπνέεις.

»Άλεκ, είμαστε ακατάστατοι, αφιλτράριστοι και οι καρδιές μας είναι γυμνές, αυτό μας κάνει στόχους και είμαστε τόσο ευαίσθητοι που είναι εύκολο να μας πληγώσει κάποιος» γράφει σε άλλο σημείο.

Και συνεχίζει «Επιστρέφω λοιπόν στο “Είμαι εδώ, σε αγαπώ και θα σε φροντίσω”. Τιμούμε τη Χαλίνα και την οικογένειά της. Ελπίζουμε να καταλάβουμε πώς συνέβη αυτό και θα κάνουμε ότι ό,τι μπορούμε για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα ξανασυμβεί ποτέ.

»Άλεκ μου, είμαι εδώ για να γιατρέψω όποιον πόνο σου μπορώ. Δεν πάω πουθενά. Για να είμαστε ο Άλεκ και η Χιλάρια, οι ακατάστατοι, με τα δυνατά συναισθήματα αλλά πολλή πολλή αγάπη μέχρι το τέλος» καταλήγει η Χιλάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ