Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΔίκη Γκισλέιν Μάξγουελ: Τον Τραμπ είχε γνωρίσει στα 14 της η «Τζέιν»,...

Δίκη Γκισλέιν Μάξγουελ: Τον Τραμπ είχε γνωρίσει στα 14 της η «Τζέιν», ένα από τα θύματα του παιδόφιλου Έπσταϊν

Η συνάντησή τους έγινε το 1994, πολύ πριν ο Τραμπ αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ – Η «Τζέιν» ταξίδευε συχνά με το Βoeing της ακολασίας «Lolita Express» σύμφωνα με την κατάθεσή της στην πολύκροτη δίκη της Γκισλέιν Μάξγουελ

Στη… γωνία στριμώχνει τον τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, η «Τζέιν», ένα από τα θύματα που ισχυρίζεται ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον Αμερικανό παιδεραστή, Τζέφρι Έπσταιν, σε ηλικία 14 ετών, σύμφωνα με την κατάθεσή της στην πολύκροτη δίκη της πρώην συνεργάτιδας του χρηματιστή, Γκισλέιν Μάξγουελ, στη Νέα Υόρκη. Δύο χρόνια μετά την αυτοκτονία του κατηγορούμενου για σεξουαλικά εγκλήματα δισεκατομμυριούχου Τζέφρι Επσταϊν, άρχισε τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη η δίκη της Γκισλέιν Μάξγουελ.

Η Βρετανίδα κόρη του εκλιπόντα βαρόνου των ΜΜΕ, Ρόμπερτ Μάξγουελ κατηγορείται ότι «αλίευε» ανήλικα κορίτσια για να ικανοποιήσει τον Αμερικανό χρηματιστή και το περιβάλλον του.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η «Τζέιν», η οποία χθες κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο Αμερικανός παιδόφιλος τη βίασε επανειλημμένως με την πρώην ερωμένη και συνεργάτιδά του, Γκισλέιν Μάξγουελ, να παρακολουθεί το ανάρμοστο θέαμα, είχε γνωρίσει από κοντά τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Τζέφρι Έπσταιν ήταν αυτός που την έφερε σε επαφή με τον Τραμπ, στην πολυτελή οικία του, το Μαρ α Λάγκο της Φλόριντα, όταν η κοπέλα ήταν 14 ετών. Η συνάντησή τους έγινε το 1994, πολύ πριν ο Τραμπ αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ, σχολιάζει η εφημερίδα «Guardian».

Τότε, η Τζέιν ήθελε να γίνει μοντέλο και δοκίμαζε τις δυνάμεις της σ’ έναν διαγωνισμό ομορφιάς που ήταν χορηγός ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος .

Η ίδια πάντως, στην κατάθεσή της δεν κατηγόρησε τον Τραμπ ούτε τον πρίγκιπα Άντριου για ανάρμοστη συμπεριφορά. Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι ταξίδευε συχνά με το «Boeing της ακολασίας» του Έπσταιν , το «Lolita Express», κι ότι, εκτός από τον πρίγκιπα Άντριου, επέβαιναν σε αυτό κι άλλα άτομα. Τόνισε ωστόσο, ότι ουδέποτε την δόθηκε η εντολή να κάνει σεξ με κάποιον από τους συνεργάτες του Έπσταϊν, ούτε της ζητήθηκε να στρατολογήσει άλλα κορίτσια. Αυτό, όπως είπε, ήταν δουλειά της Μάξγουελ.

Χθες η «Τζέιν» δήλωσε στην κατάθεσή της ότι, η Γκισλέιν Μάξγουελ ήταν πολλές φορές παρούσα όταν ο Έπσταϊν την κακοποιούσε σεξουαλικά και πρόσθεσε ότι ορισμένες φορές, η Βρετανίδα κόρη του μεγιστάνα των ΜΜΕ, Ρόμπερτ Μάξγουελ, συμμετείχε στις ερωτικές περιπτύξεις. Στη διάρκεια της κατάθεσής της, κυρίως όταν μιλούσε για τον τρόπο με τον οποίο την κακοποιούσε σεξουαλικά ο Έπσταιν, κυλούσαν δάκρυα από τα μάτιά της με την Μάξγουελ να την κοιτάζει με απάθεια. Επιπλέον, η «Τζέιν» περιέγραψε τις άλλες γυναίκες που συμμετείχαν στα σεξουαλικά «όργια» με τον Έπσταιν και την παρέα του.

Μία από αυτές ονομαζόταν «Σόφι» με τη «Τζέιν» να υποστηρίζει ότι η κοπέλα ήταν ψηλή, αδύνατη, με «ωραία πόδια» και «μαύρισμα» και ήταν πραγματική μασέζ. Η «Τζέιν» είπε ότι η «Σόφι» «ήξερε τη ρουτίνα»… ότι «θα ερχόταν σε επαφή με άλλα κορίτσια κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής με τον Έπσταϊν.

Εκτός από τη Σόφι, και η «Εύα» «ήξερε επίσης τη ρουτίνα», όπως και η «Έιμι» από τη Βρετανία. Και αυτή ήταν «ωραία και κουλ» και συμμετείχε στις σεξουαλικές επαφές με τον Αμερικανό παιδόφιλο κάνοντας ερωτικό μασάζ σε αυτόν και την παρέα του. Η «Μισέλ» και η «Κέλι» συμπλήρωναν την ομάδα των οργίων, πρόσθεσε η «Τζέιν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ