Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΗ Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση από τη Νορβηγία, που σαρώνει το Ιντερνετ

Η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση από τη Νορβηγία, που σαρώνει το Ιντερνετ

Η διαφήμιση των νορβηγικών ταχυδρομείων για τα 50 χρόνια από την αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας στη χώρα.

Ο Άγιος Βασίλης έχει γίνει το απροσδόκητο ερωτικό αντικείμενο ενδιαφέροντος σε μια συγκινητική διαφήμιση για μια ταχυδρομική υπηρεσία και ο κόσμος έχει ενθουσιαστεί.

Η διαφήμιση, που σχεδιάστηκε για την ταχυδρομική υπηρεσία της Νορβηγίας, Posten, περιγράφει την σχέση μεταξύ δύο ανδρών, ο ένας εκ των οποίων είναι ο Άγιος Βασίλης.Μπορούν να συναντιούνται μόνο μία φορά κάθε 12 μήνες, την παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά η ταινία δείχνει πώς οι δυο τους ερωτεύονται βαθιά.

Γνωρίζονται όταν ο Άγιος Βασίλης παραδίδει για πρώτη φορά τα δώρα στο σπίτι του Χάρι, ενώ ο Χάρι φαίνεται αργότερα να επιλέγει προσεκτικά τα ρούχα του και να προσπαθεί να είναι ωραίος κάθε φορά που ο Άγιος Βασίλης πρόκεται να φτάσει από την καμινάδα του

Σε άλλη σκηνή, ο Χάρι κλαίει όταν φεύγει ο Άγιος Βασίλης, πριν του γράψει ένα γράμμα που γράφει: «Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είσαι εσύ».

Στην επόμενη σκηνή, ένα άλλο άτομο παραδίδει χριστουγεννιάτικα δώρα στον Χάρι, προς απογοήτευσή του, αλλά λίγο μετά ο ίδιος εκπλήσσεται ευχάριστα όταν ο Άγιος Βασίλης εμφανίζεται στο σπίτι του.

Του λέει: «Λοιπόν κανόνισα κάποια βοήθεια για φέτος… για να είμαι μαζί σου».

Η κυκλοφορία της διαφήμισης είναι προς τιμήν τη 50ης επετείου από την αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας στη Νορβηγία.

Τελειώνει με το μήνυμα: «Το 2022, η Νορβηγία γιορτάζει 50 χρόνια από τη δυνατότητα να αγαπάμε όποιον θέλουμε.

«Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Από: Όλους μας.

Προς: Όλους μας».

Η τετράλεπτη διαφήμιση – που ονομάζεται «Όταν ο Χάρη γνώρισε τον Άγιο Βασίλη» – είναι επίσης μια αναφορά στην ρομαντική κομεντί του 1989, «Όταν ο Χάρη γνώρισε την Σάλυ» το οποίο ακολουθεί το ταξίδι 12 χρόνων μεταξύ δύο ανθρώπων που σιγά σιγά ερωτεύονται.

Από τις αντιδράσεις του κόσμου, μπορούμε να πούμε ότι το αγάπησαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ