Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΒέλγιο – Μόνο εμβολιασμένοι στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές – Θα φοράνε «βραχιολάκι»

Βέλγιο – Μόνο εμβολιασμένοι στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές – Θα φοράνε «βραχιολάκι»

Έκρηξη κρουσμάτων στο Βέλγιο, με τον δήμαρχο των Βρυξελλών να αποφασίζει να επιτρέψει την είσοδο στην Χριστουγεννιάτικη αγορά μόνο σε εμβολιασμένους με «βραχιολάκι».

Ηέκρηξη κρουσμάτων στο Βέλγιο οδηγεί δημάρχους να ακυρώνουν τις χριστουγεννιάτικες γιορτές με τις Βρυξέλλες να επιμένουν να κρατήσουν ανοιχτή τη χριστουγεννιάτικη αγορά αλλά μόνο για εμβολιασμένους, οι οποίοι θα φορούν και βραχιολάκι.

Το μήνυμα του δημάρχου ήταν σαφές: ζήτησε από τους ανεμβολίαστους να μην έρθουν στη Χριστουγεννιάτικη αγορά για το δικό τους καλό προκειμένου να προστατέψουν τους εαυτούς τους.

«Θα πάρετε μεγάλο ρίσκο για την υγεία σας», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος των Βρυξελλών.

Το Βέλγιο έχει μέχρι σήμερα μέχρι 26.500 κρούσματα

Σε αντίθεση με τις πόλεις Γάνδη και Λούβεν που έχουν ήδη ακυρώσει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, οι Βρυξέλλες θα ανοίξουν την αγορά ωστόσο θα πάνε μόνο όσοι έχουν πιστοποιητικό COVID και μάλιστα θα φοράνε βραχιολάκι.

Όλα αυτά υπό το φως μιας νέας ανησυχητικής έρευνας σύμφωνα με την οποία εάν αρθούν τα νέα περιοριστικά μέτρα και οι εμβολιασμοί παραμείνουν στάσιμοι το Βέλγιο θα έχει ακόμη 4.500 θανάτους – σήμερα έχει 26.500.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ