Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΓια να τον δεχθεί πίσω, του ζήτησε να κάνει το όνομά της...

Για να τον δεχθεί πίσω, του ζήτησε να κάνει το όνομά της τατουάζ: Τον έδιωξε αμέσως μετά (vid)

Ανάμικτες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το σχέδιο μίας κοπέλας για να εκδικηθεί τον πρώην της, βάζοντάς τον να κάνει τατουάζ με το όνομά της.

Ένα αμφιλεγόμενο… σατανικό σχέδιο για να εκδικηθεί τον πρώην της, είχε μία κοπέλα στις ΗΠΑ, το οποίο προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα social media.

Η TikToker Lana (@lanalovelace7) μάλιστα, το κατέγραψε σε video την ώρα που αυτό βρισκόταν σε εξέλιξη… 

Ποιο είναι το story του; Ο πρώην σύντροφός της λοιπόν, με τον οποίο είχαν χωρίσει επειδή όπως υποστηρίζει την απατούσε, της ζήτησε να γυρίσει πίσω. Μόνο που εκείνη του έθεσε έναν όρο… Να κάνει τατουάζ με το όνομά της.

Το σχέδιό της όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς αμέσως μόλις ολοκλήρωνε το τατουάζ που κατέγραφε, θα τον έδιωχνε, αφήνοντάς τον με το όνομά της στο δεξί του χέρι.

Στα σχόλια της συγκεκριμένης ανάρτησης στο TikTok, όπως εύκολα καταλαβαίνει, έγινε ένα μικρός χαμός με τον κόσμο να είναι χωρισμένος στις δύο πλευρές.

Από τη μία αυτοί που επαινούσαν για το σχέδιό της και από την άλλη αυτοί που την έκραζαν.

Κάπου εκεί όμως, εμφανίστηκε και μία κοπέλα, η Daniella, που υποστήριζε πως είναι η τωρινή σύντροφος του θύματος, λέγοντας πως το video είναι από τον περασμένο Μάρτιο: «Αυτό το τατουάζ έχει γίνει τον Μάρτιο του 2021 πριν καν γνωριστούμε. Ναι του κάνω πλάκα για αυτό, αλλά ο κόσμος συνέχεια κάνει τατουάζ ονόματα. Αν νομίζω οτι είναι χαζό; Ναι. Και εγώ έχω τατουάζ κάποιου που δεν είναι στην ζωή μου, αλλά είναι απλά ένα τατουάζ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ