Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΤέξας – Astroworld: Ένα 9χρονο παιδί χαροπαλεύει αφού ποδοπατήθηκε στην αιματηρή συναυλία...

Τέξας – Astroworld: Ένα 9χρονο παιδί χαροπαλεύει αφού ποδοπατήθηκε στην αιματηρή συναυλία του Travis Scot

Το κρατούσε ο πατέρας του στους ώμους του ο οποίος λιποθύμισε από την υπερβολική πίεση του πλήθους

Ένα 9χρονο αγόρι χαροπαλεύει αφού ποδοπατήθηκε στη θανατηφόρα συναυλία του Travis Scott στο Astroworld στο Χιούστον το περασμένο ΣαββατοκύριακοΟ νεαρός Έζρα Μπλουντ βρισκόταν στους ώμους του πατέρα του στο κοινό όταν ξέσπασε το χάος μετά την εισβολή θεατών που έσπασαν τα μέτρα ασφαλείας και συμπίεσαν το κοινό που υπήρχε έτσι και αλλιώς στην αρένα. Ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός ήταν οκτώ άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και να τραυματιστούν εκατοντάδες άλλοι μετά τις στιγμές αλλοφροσύνης που ακολούθησαν

«Ο γιος μου είχε τον Έζρα στους ώμους του στη συναυλία. Το παιδί μου δεν μπορούσε να αναπνεύσει εξαιτίας όλης της πίεσης που του ασκούνταν και λιποθύμησε», είπε ο παππούς του Έζρα στο KTRK-TV για το παιδί.

«Και όταν λιποθύμησε, ο Έζρα έπεσε μέσα στο πλήθος. Τον ποδοπάτησαν πολύ άσχημα».

Όταν ξύπνησε ο πατέρας το παιδί νοσηλευόταν σε κώμα

Όταν ο μπαμπάς του Έζρα ξύπνησε στον ιατρικό σταθμό του συναυλιακού χώρου, ο γιος του είχε ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο με καρδιακή ανακοπή. Το νοσοκομείο κράτησε το παιδί ως «John Doe», ανέφερε η οικογένεια του ενώ τώρα είναι σε κώμα.

Το παιδί έχει βλάβη στα νεφρά, τους πνεύμονες και την καρδιά του και υποφέρει από οίδημα στον εγκέφαλο, είπε ο παππούς του.

Επίσης ανέφερε ότι η οικογένεια προσεύχεται για ένα θαύμα για τον Έζρα και αναζητά οι υπεύθυνοι για την τραγωδία να λογοδοτήσουν.

«Έχω δει μια συγγνώμη στο διαδίκτυο που δεν φαινόταν ειλικρινής από ανθρώπους που συμμετείχαν σε εκείνη την εκδήλωση», είπε, αν και δεν ανέφερε τον Scott ή κανέναν διοργανωτή ονομαστικά.

«Αν αισθάνεσαι τόσο άσχημα γιατί δεν είσαι εδώ κάτω στο νοσοκομείο για να ελέγξεις τους θαυμαστές σου;»

Η οικογένεια έχει προσλάβει τον δικηγόρο Μπεν Κραμπ, ο οποίος ήδη εκπροσωπεί πολλά άλλα άτομα που τραυματίστηκαν σε μηνύσεις κατά των διοργανωτών. Ο Κραμπ είναι γνωστός για την εκπροσώπηση της οικογένειας του Τζορτζ Φλόιντ μετά τον θάνατο του Φλόιντ το 2020 από τα χέρια της αστυνομίας της Μινεάπολης.

Σε μια δήλωση, ο Κραμπ είπε ότι το κώμα του παιδιού προκλήθηκε ιατρικά σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει το εγκεφαλικό του τραύμα.

«Τα βάσανα που υφίσταται αυτή η οικογένεια είναι αμέτρητα. Αυτό το μικρό αγόρι είχε όλη του τη ζωή μπροστά του, μια ζωή που αυτή τη στιγμή κρέμεται από μια κλωστή από την αλόγιστη κακοδιαχείριση που ακολούθησε στο Astroworld Festival. Ζητάμε από όλους να στείλουν τις πιο δυνατές προσευχές που μπορούν καθώς αυτή η οικογένεια προσπαθεί να αντιμετωπίσει την ανεπανόρθωτη ζημιά που έχει γίνει στον γιο της. Απαιτούμε δικαιοσύνη για τον EB, την οικογένειά του και όλους τους πελάτες μας που έφυγαν από το Astroworld με τραύμα», ανέφερε ο δικηγόρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ