Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΝτόναλντ Τραμπ: Του ζήτησαν να υπογράψει μπάλα του μπέιζμπολ και εκείνος την...

Ντόναλντ Τραμπ: Του ζήτησαν να υπογράψει μπάλα του μπέιζμπολ και εκείνος την πέταξε στο κεφάλι παιδιού

Συνεχίζονται οι γκάφες του πρώην πλανητάρχη – Δείτε το βίντεο

Οπρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εκτός από τις ακραίες πολιτικές του που πυροδότησαν μέχρι και την εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο, έχει μείνει στην ιστορία και για τις γκάφες του. Οι οποίες αρκετές φορές έχουν γίνει μπροστά στα φλας των φωτογράφων. Όπως το σκηνικό που συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα World Series στην Ατλάντα την περασμένη εβδομάδα.

Ένα βίντεο λοιπόν δείχνει τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ χτύπησε κατά λάθος ένα παιδί στο κεφάλι με μπάλα του μπέιζμπολ όταν οι οπαδοί του ζήτησαν να την υπογράψει και να τους την επιστρέψει.

Ο χρήστης του TikTok @loupastore 27 μοιράστηκε το κλιπ διάρκειας μόλις μισού λεπτού – το οποίο συγκέντρωσε περισσότερα από 130.000 likes στην πλατφόρμα και έγραψε τη λεζάντα «Πήρα το αυτόγραφα του κ. Τραμπ στο World Series».

Ο πρώην πρόεδρος – ο οποίος καθόταν δίπλα στη σύζυγό του Μελάνια ενώ παρακολουθούσε τους Atlanta Braves να κερδίζουν τους Houston Astros με 7-0, αρχικά αντιστάθηκε στις παρακλήσεις των οπαδών να υπογράψει αυτόγραφο. Τελικά υποχώρησε, μόνο για να χτυπήσει κατά λάθος τον νεαρό οπαδό του Χιούστον με την μπάλα ενώ την επέστρεφε.

@loupastore27

I got Mr. trumps autographs at the World Series

♬ original sound – loupastore27

Η μπάλα πλέον μπορεί να πωληθεί μέχρι και 3.000 δολάρια

Και το τυχαίο χτύπημα μπορεί να έχει σημαντικό κέρδος για το αγόρι και την οικογένειά του. Σύμφωνα με το TMZ, μία αυθεντική μπάλα μπέιζμπολ με την υπογραφή Τραμπ μπορεί να πωληθεί έως και 3.000 δολάρια.

Στο βίντεο, ένα παιδί που φοράει μια φανέλα των Astros να κάθεται κάτω από το μπουθ του Τραμπ και να προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του δισεκατομμυριούχου κουνώντας το καπέλο του προς το μέρος του.

Ένας ενήλικας φωνάζει «Έλα, ένα αυτόγραφο, παρακαλώ». Στη συνέχεια, ο Τραμπ γέρνει προς το γυάλινο κιγκλίδωμα στην υπαίθρια σουίτα του και το παιδί πετάει την μπάλα, η οποία σχεδόν ξεφεύγει από τα χέρια του Τραμπ, καθώς οι άνθρωποι ζητωκραυγάζουν στο βάθος όταν την πιάνει.

Ο Τραμπ μιλά για λίγο με τη Μελάνια, η οποία κάθεται στα δεξιά του, και ζητά από την ομάδα του ένα στυλό. Ο πρώην πρόεδρος λέει κάτι που δεν ακούγεται στο πλήθος πριν του δώσουν ένα στυλό και υπογράψει τη μπάλα.

Στη συνέχεια, ο Τραμπ πετάει τη μπάλα πίσω, αλλά αυτή (για κακή του τύχη) προσγειώνεται στο κεφάλι ενός άλλου παιδιού που βρισκόταν δίπλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ