Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΒραζιλία: Διάσημη τραγουδίστρια σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα

Βραζιλία: Διάσημη τραγουδίστρια σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα

Σοκάρει ο θάνατος της διάσημης τραγουδίστριας από την Βραζιλία, η οποία έχασε τη ζωή της σε σε αεροπορικό δυστύχημα.

Η Μαρίλια Μεντόσα (Marília Mendonça) κατευθύνονταν με ιδιωτικό αεροπλάνο στην βραζιλιάνικη πολιτεία, Μίνας Ζεράις, όπου είχε προγραμματισμένη συναυλία.

Η 26χρονη ήταν μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της χώρας, ενώ είχε κερδίσει και βραβείο Grammy.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Μεντόσα, επιβεβαίωσε τον θάνατό της με μια ανακοίνωση, όπου αναφέρεται ότι μαζί με την 26χρονη πέθαναν ακόμη τέσσερις επιβάτες.

Στο δυστύχημα σκοτώθηκαν επίσης ο παραγωγός της τραγουδίστριας, ο θείος της και οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους.

Φωτογραφίες και βίντεο δείχνουν το αεροπλάνο, που συνετρίβη κοντά σε έναν καταρράκτη. Η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει βίντεο, όπου έδειχνε το αεροπλάνο, πριν επιβιβαστεί.

Στον λογαριασμό της στο instagram έχει 39,5 εκατομμύρια ακολούθους και 22 εκατομμύρια στο κανάλι της στο YouTube. Πολλές προσωπικότητες της Βραζιλίας αντέδρασαν με συγκίνηση και πλημμύρισαν τα social media με αφιερώματα.

Η Μεντόσα ξεκίνησε την καριέρα της το 2014 και ήταν μια από τις πρώτες γυναίκες που καθιερώθηκαν στο «sertanejo», ένα μουσικό είδος παραδοσιακά ανδροκρατούμενο.

«Αρνούμαι να το πιστέψω, αρνούμαι», έγραψε στο twitter ο ποδοσφαιριστής Νεϊμάρ. «Κλαίω. Νομίζω ότι δεν μπορώ καν να το πιστέψω», έγραψε ο μουσικός Καετάνο Βελόσο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ