Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΚρις Πρατ: Στο στόχαστρο επικρίσεων αφού έγραψε ότι ευγνωμονεί τη γυναίκα του...

Κρις Πρατ: Στο στόχαστρο επικρίσεων αφού έγραψε ότι ευγνωμονεί τη γυναίκα του επειδή του χάρισε μια «υγιή κόρη»

Η ανάρτηση του σταρ για την Κάθριν Σβαρτσενέγκερ έχει διχάσει τους φαν, κυρίως για λόγους που γίνονται ξεκάθαροι εφόσον γνωρίζει κάποιος το παρελθόν του

Μια πρόσφατη ανάρτηση του Κρις Πρατ στο Instagram, όπου αναφέρεται στη σύζυγό του Κάθριν Σβαρτσενέγκερ με ιδιαίτερα τρυφερό και ρομαντικό τρόπο, έχει διχάσει τους φαν του ηθοποιού, κυρίως για λόγους που γίνονται ξεκάθαροι εφόσον γνωρίζει κάποιον το παρελθόν του σταρ.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη, όταν ο πρωταγωνιστής του Guardians of the Galaxy δημοσίευσε μία ανάρτηση στην οποία έπλεκε το εγκώμιο της Σβαρτσενέγκερ, με την οποία είναι παντρεμένος από το 2019 και έχουν μαζί μια μικρή κορούλα, τη Λάιλα. Περιλαμβάνοντας στο post του με μια χαμογελαστή φωτογραφία του ζευγαριού, ο Πρατ ενθάρρυνε τους θαυμαστές του στη μακροσκελή λεζάντα του να βρουν κάποιον ή κάποια που να τους κοιτάζει όπως η γυναίκα του κοιτάζει τον ίδιο στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Στη συνέχεια, ανέφερε ορισμένα χαρακτηριστικά της γυναίκας του για τα οποία είναι ευγνώμων, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι του χάρισε «μια πανέμορφη, υγιή κόρη».

«Γνωριστήκαμε στην εκκλησία. Μου έχει χαρίσει μια εκπληκτική ζωή, μια πανέμορφη υγιή κόρη, και μερικές φορές μασάει τόσο δυνατά που χρειάζεται να φορέσω ακουστικά για να πνίξω τον ήχο… Με βοηθάει με τα πάντα. Ως αντάλλαγμα, ανοίγω περιστασιακά μερικά βάζα με πίκλες. Αυτή είναι η συμφωνία μας. Η καρδιά της είναι αγνή και μου ανήκει», έγραψε μεταξύ άλλων στο 42χρονος ηθοποιός για τη σύζυγό του.

Παρόλο που πολλοί σχολιαστές κάτω από την ανάρτησή του θεώρησαν ιδιαίτερα ρομαντική και τρυφερή τη χειρονομία του Πρατ να «αποτίσει φόρο τιμής» δημόσια στη σύζυγό του για όσα του έχει προσφέρει, κάποιοι δεν ανταποκρίθηκαν και τόσο θετικά σε όσα έγραψε ο ηθοποιός, και πιο συγκεκριμένα στην αναφορά που έκανε στην «πανέμορφη υγιή κόρη του». Αν αναρωτιέστε γιατί αυτή η φράση ενόχλησε κάποιους, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Πρατ είχε αποκτήσει ήδη ένα αγοράκι στο προηγούμενο γάμο του με την ηθοποιό Άννα Φάρις, το οποίο γεννήθηκε πρόωρα και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα υγείας μεγαλώνοντας.

Σύμφωνα με κάποιους σχολιαστές, το συγκεκριμένο κομμάτι της ανάρτησης του Πρατ ήταν δείγμα παθητικής-επιθετικής συμπεριφοράς απέναντι στην πρώτη σύζυγό του, που έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια στο παρελθόν για τα προβλήματα υγείας του μικρούλη Τζακ. Όπως υπενθυμίζει η Independent, o γιος του πρώην ζευγαριού γεννήθηκε με βάρος μόλις 1,7 κιλά και πέρασε τους πρώτους μήνες της ζωής του στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών. Στα απομνημονεύματά της, η Φάρις χαρακτήρισε αυτήν την περίοδο «συναισθηματικά εξαντλητική» και περιέγραψε τη σοκαριστική στιγμή που ο παιδίατρος ενημέρωσε την ίδια και τον Πρατ ότι το αγοράκι είχε σοβαρή αιμορραγία στον εγκέφαλο, η οποία θα μπορούσε να εμποδίσει την ανάπτυξή του και να προκαλέσει αναπηρία.

Κάποιοι χρήστες των social media ερμήνευσαν την αναφορά του Πρατ στην «υγιής κορούλα» του ως έμμεση κριτική για την Φάρις. «Γιατί να αναφέρεις ότι σου χάρισε [η γυναίκα σου] μια υγιή κόρη; Αισθάνεσαι πικρία που ο γιος σου γεννήθηκε πρόωρα και είχε προβλήματα υγείας;», διερωτάται ένας σχολιαστής. «Ως γονιός παιδιού με ειδικές ανάγκες, με ενόχλησε που είπε ότι σου χάρισε μια υγιή κόρη. Δεν είναι σαν να υπαινίσσεσαι ότι η πρώην γυναίκα σου δεν μπορούσε να το κάνει; Το αγοράκι σου έχει ειδικές ανάγκες αλλά είναι το ίδιο ξεχωριστό και υγιές. Θα έπρεπε να την επαινείς για όσα έχει περάσει. Το ίδιο και αυτόν. Δεν ήταν και πολύ χριστιανικό αυτό που έγραψες, φίλε», αναφέρει μια άλλη ανάρτηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ