Σταρ του… soft πορνό θέλει να γίνει Επίτροπος της Αστυνομίας στη Βρετανία με σύνθημα «θέλουμε καλύτερο σεξ και περισσότερους οργασμούς»

Μια πρώην δημοτική σύμβουλος του Εργατικού Κόμματος  της πόλης του Γιορκ στη Μεγάλη Βρετανία έγινε σταρ του soft  πορνό σε δικά της βίντεο που ανεβάζει στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube – Εκεί, απαγγέλλει ερωτική ποίηση ντυμένη (και) ως σέξι αστυνομικός, ενώ βάζει πλώρη για τη θέση της Επιτρόπου της Αστυνομίας στον τομέα του Εγκλήματος…

Η 51χρονη Άννα Σέμλιεν η οποία εξελέγη δημοτική σύμβουλος των Εργατικών το 2011,  κατά  τη διάρκεια του πρώτου lockdown δημιούργησε στο YouTube το «Anna’s Authentic Arts», ένα κανάλι ερωτικής ποίησης, σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει την πλήξη και να βρει νέο σύντροφο. Η Άννα, η οποία είναι μητέρα μιας εικοσάχρονης και καθηγήτρια γιόγκα, γυρίζει σύντομα βίντεο στην κρεβατοκάμαρά της ενώ απαγγέλλει δικά της ποιήματα, που η ίδια περιγράφει ως «φεμινιστική ποίηση-καταστροφέα των ταμπού». Μέχρι σήμερα, έχει ανεβάσει στο κανάλι της 106 βίντεο, έχοντας αποσπάσει περίπου 50.000 προβολές και 740 συνδρομές.

Μερικά από τα βίντεο προορίζονται μόνο για ενήλικες και η Άννα λέει ότι τα πιο τολμηρά είναι και τα πιο δημοφιλή. Ένα συγκεκριμένο βίντεο, στο αποκορύφωμα του lockdown, με τίτλο «Safer Sex Covid Style», την έδειχνε να φορά ένα  χειροποίητο μπικίνι φτιαγμένο από μάσκες προσώπου και να απαγγέλει ένα ποίημα αυστηρά ακατάλληλο για ανηλίκους! Οι τίτλοι των ποιημάτων αυτών είναι εξίσου ανατρεπτικοί με το περιεχόμενό τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η «Πί@α» & το «Σεξ με περίοδο»…

Δείτε ένα από τα βίντεο με σεξουαλικό φεμινισμό και ποίηση που έχει ανεβάσει στο youtube

Ερωτικά ποιήματα, σεξουαλικός φεμινισμός και γιόγκα

Όπως λέει η ίδια η Άννα, δημιούργησε το κανάλι τον Απρίλιο του 2020 στην αρχή του lockdown, επειδή ένιωθε μοναξιά και κατάθλιψη. Μία «δημιουργία» που της αποκάλυψε ότι διαθέτει… πολλαπλές ικανότητες: «Το ξεκίνησα για τη δική μου ευχαρίστηση αλλά και των άλλων. Ήταν ένας τρόπος να νιώθω ζωντανή και σε επικοινωνία με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Το απολαμβάνω ως πλατφόρμα για την ελευθερία του λόγου – ειδικά επειδή άλλες ελευθερίες περιορίσθηκαν με το lockdown… Τα video είναι  τολμηρά κάποιες φορές αλλά πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του YouTube και με προσεκτικές γωνίες λήψης της κάμερας. 

Είμαι 51 ετών, με φυσιολογικό σωματότυπο και πρόθυμη να αποκαλύψω τις απόψεις και τις προτιμήσεις μου – αξίες που η κοινωνία δεν προωθεί αρκετά για τις γυναίκες μέσης ηλικίας. Στο πρώτο μου βίντεο έκανα διάφορα ταχυδακτυλουργικά  ενώ απήγγειλα ένα ποίημα κάτι που αποδεικνύει ότι διαθέτω πολλαπλές ικανότητες». Όπως υπογραμμίζει, το νέο της εγχείρημα συνδυάζεται με τη δουλειά της ως δασκάλα γιόγκα και ακτιβίστρια για δημιουργία ζωνών κυκλοφορίας με ταχύτητα 20 μιλίων την ώρα. «Διδάσκω γιόγκα στο ζουμ. Προάγω την αυτοπεποίθηση, απολαμβάνω την ελευθερία και την αίσθηση  του να είμαι γενναία. Η γιόγκα είναι ελευθερία μυαλού. Η εκστρατεία για χαμηλές ταχύτητες σε κάποιους δρόμους οδηγεί την προοπτική όσων είναι έξω από το αυτοκίνητο να υποστηρίζουν τα δικαιώματά τους στην ελευθερία της μετακίνησης…».

Επίτροπος για την εγκληματικότητα υπέρ των γυναικών

Μετά την καριέρα της ως δημοτική σύμβουλος και «καναλάρχισσα», η Άννα βάζει σήμερα πλώρη για μια από τις κορυφαίες θέσεις της Αστυνομίας, με σύνθημα και στόχο να αυξήσει την ασφάλεια των γυναικών, την  οδική ασφάλεια και να αποτρέψει ένα «ιατρικό απαρτχάιντ». Θέτει υποψηφιότητα για την θέση της Επιτρόπου Αστυνομίας τον Τομέα του  Εγκλήματος στο Βόρειο Γιόρκσιρ, η οποία «χηρεύει» μετά την αποχώρηση του Φίλιπ ΄Αλλοτ λόγω σχολίων που έκανε μετά τη δολοφονία της Σάρα ΄Εβεραντ. 

Τον Οκτώβριο του 2021, ο ΄Αλοτ, που είχε αναλάβει τη  θέση του Επιτρόπου Πυροσβεστικής και Εγκλήματος με την υποστήριξη των Συντηρητικών,  επικρίθηκε σφοδρά για τα σχόλιά του αναφορικά  με τη δολοφονία της Σάρα Έβεραρντ. Η κοπέλα είχε απαχθεί, βιαστεί και  δολοφονηθεί από έναν αστυνομικό που την είχε- υποτίθεται- συλλάβει τον Μάρτιο. Ο Άλοτ είχε παροτρύνει τις γυναίκες να είναι «προσεκτικές όταν κυκλοφορούν στο δρόμο» και  να «μάθουν λίγα για τη νομική διαδικασία της σύλληψης». Αρχικά υπερασπίστηκε τα σχόλιά του καθώς είπε πως ο στόχος του ήταν να ενημερώσει καλύτερα τις γυναίκες για τα δικαιώματά τους, πριν ζητήσει αργότερα συγγνώμη.

Η Επιτροπή Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Εγκλήματος του Βόρειου Γιόρκσιρ, η οποία δεν έχει τη δυνατότητα να απομακρύνει τον Επίτροπο, ενέκρινε ομόφωνα ψήφο δυσπιστίας εναντίον του στις 14 Οκτωβρίου, καλώντας τον να παραιτηθεί. Ο Άλοτ αρχικά αρνήθηκε, για να υποβάλει λίγο αργότερα την παραίτησή του.

Η ΄Αννα υποστηρίζοντας την υποψηφιότητά της δήλωσε  στην Mail : «Δείτε το θέμα της ασφάλειας των γυναικών συνολικά – δεν είναι μόνο η σεξουαλική ασφάλεια αλλά και η οδική ασφάλεια. Ο αριθμός των γυναικών που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της πατριαρχίας και των δήθεν δικαιωμάτων των ανδρών, από το να κοιτάξουν πρόστυχα μια γυναίκα μέχρι να την κακοποιήσουν λεκτικά με ανεπίτρεπτα σχόλια, να την βιάσουν ή ακόμη και να την σκοτώσουν (όπως συνέβη με τη Σάρα Έβεραρντ), είναι πιο ανησυχητικός από ποτέ. 

Ο Φίλιπ ΄Αλοτ έκανε σχόλια σχετικά με τις διαδικασίες σύλληψης που ήταν εντελώς απαράδεκτα. Έλεγε στις γυναίκες να είναι προσεκτικές στο δρόμο και να μάθουν τα δικαιώματά τους όταν πάει κάποιος αστυνομικός να τις συλλάβει – γι αυτό  και μόνον έπρεπε να παραιτηθεί. Αυτός είναι  και ο λόγος που τα γυναικεία θέματα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτών των εκλογών».

Μανιφέστο για την Ασφάλεια των γυναικών και τα ταμπού
 
Σύμφωνα με την Άννα, το μανιφέστο της θα επικεντρωθεί στην ασφάλεια των γυναικών από σεξουαλικά αρπακτικά και στην εφαρμογή ενός ορίου ταχύτητας 20 μιλίων την ώρα σε γειτονιές και στα κέντρα των πόλεων και των χωριών. Πιστεύει μάλιστα  ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το κανάλι της για να τονίσει το γεγονός ότι η αστυνόμευση δεν λειτουργεί. «Δούλεψα πολύ σκληρά για τον σεξουαλικό φεμινισμό στο κανάλι μου, επειδή είμαι η φωνή του τί πραγματικά σκέφτονται οι γυναίκες, κάτι που οι άνδρες συνήθως δεν ακούν. 

Οι άντρες βλέπουν συχνά πορνό όπου η φωνή της γυναίκας είναι στην σίγαση ενώ μπορεί να είναι μια έξυπνη, ενδιαφέρουσα γυναίκα με γνώμη. Μπορούμε να έχουμε πολλούς οργανισμούς για τα δικαιώματα των γυναικών, αλλά οι άνδρες γενικά θέλουν να τους εξυπηρετούν οι γυναίκες και να κάνουν μωρά. Και στον ερωτικό τομέα, εμείς οι γυναίκες δεν ζητάμε απαραίτητα αυτό που πράγματι θέλουμε στην κρεβατοκάμαρα. Θέλουμε καλύτερο σεξ, θέλουμε περισσότερο σεξ, θέλουμε περισσότερους οργασμούς».
 
Συγκεκριμένα, η ΄Αννα Σέμλιεν πιστεύει ότι οι γυναίκες δεν συζητούν αρκετά για θέματα ταμπού, όπως τον αυνανισμό, κάτι που το κανάλι της προσπάθησε να τονίσει, ειδικά κατά τη διάρκεια του Covid: «Όλοι κάναμε πολλά στο lockdown, ας είμαστε ειλικρινείς. Και δεν επιτρέπεται καν να το συζητάμε, έτσι δεν είναι; Αν και αυτό είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν τις περισσότερες εβδομάδες ή μέρες. Ολόκληρη η σεξουαλική γλώσσα έχει δημιουργηθεί γύρω από τους άντρες, επειδή οι γυναίκες φοβόμαστε μήπως μας βιάσουν ή μας υποβιβάσουν ως άτομα».

Τα σχέδιά της να είναι υποψήφια στις ενδιάμεσες εκλογές, που θα διεξαχθούν στις 25 Νοεμβρίου, όμως έρχονται αντιμέτωπα με ένα σημαντικό εμπόδιο, λόγω της υποχρέωσης καταβολής μιας εγγύησης συμμετοχής ύψους 5.000 λιρών, την οποία χάνουν οι υποψήφιοι εάν δεν λάβουν περισσότερο από το 5% των ψήφων. 

«Έψαξα το θέμα της υποψηφιότητας για τη θέση περαιτέρω και βρήκα ότι υπάρχει υποχρέωση κατάθεσης μιας εγγύησης συμμετοχής 5.000 λιρών κάτι που προφανώς απαιτεί πολύ περισσότερα χρήματα για να γίνει μια προεκλογική καμπάνια. Σοκαρίστηκα με το εμπόδιο του πλούτου που υπάρχει προκειμένου να είμαι ακόμη και υποψήφια». Ίσως ήρθε η στιγμή που οι χιλιάδες ακόλουθοί της πρέπει να χώσουν βαθιά το χέρι….στην τσέπη αυτή τη φορά!

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ