Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΧαλίνα Χάτσινς – Αυτά ήταν τα τελευταία της λόγια πριν πέσει νεκρή...

Χαλίνα Χάτσινς – Αυτά ήταν τα τελευταία της λόγια πριν πέσει νεκρή από το όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν

Ο ηθοποιός τη σκότωσε κατά λάθος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust»

Συγκλονισμένο παραμένει το Χόλιγουντ από την τραγωδία που σημειώθηκε στις 22 Οκτωβρίου, με πρωταγωνιστή τον Άλεκ Μπάλντουιν.

Ο γνωστός ηθοποιός σκότωσε κατά λάθος τη 42χρονη κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Rust» όταν πυροβόλησε με όπλο που είχε για τις ανάγκες των σετ.

Οι Los Angeles Times δημοσιεύσουν τα τελευταία λόγια του θύματος, με βάση συνεντεύξεις από μέλη του πληρώματος, emails και μηνύματα.

«Θα το τραβήξω και θα κάνει ‘Μπανγκ’»

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Μπάλντουιν προετοιμαζόταν για μια σκηνή ανταλλαγής πυροβολισμών μέσα σε μία εκκλησία, φροντίζοντας πως η κάμερα θα είχε τις σωστές γωνίες λήψεις.

«Υποθέτω πως θα το βγάλω, θα το τραβήξω και θα κάνει ‘Μπανγκ’» είπε ο ηθοποιός με το όπλο στο χέρι, το οποίο κανονικά θα έπρεπε να έχει ψεύτικες σφαίρες.

Ωστόσο, είχε αληθινές. Πέτυχε τη Χάτσινς, την τραυμάτισε και εκείνη με το αίμα στο στήθος της έπεσε στην αγκαλιά του επικεφαλής ηλεκτρολόγου.

Την ίδια ώρα και ο σκηνοθέτηςΤζόελ Σόουζα, που επίσης χτυπήθηκε από σφαίρα, έπεσε πίσω στο έδαφος. «Τι ήταν αυτό; Αυτό καίει» φώναξε ο ίδιος.

Όλοι έπεσαν πάνω στη 42χρονη. «Ένας χειριστής μπουμ, την κοίταξε στα μάτια και της είπε: ‘Όχι, αυτό είναι ήταν καλό’. ‘Όχι, αυτό δεν ήταν καλό. Αυτό δεν ήταν καθόλου καλό’» απάντησε εκείνη, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα και άφησε την τελευταία της πνοή.

Ράκος ο Μπάλντουιν

Άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον του ηθοποιού ανέφερ στο περιοδικό People, ότι ο 63χρονος είναι «στοιχειωμένος από το θάνατο της Χαλίνα».

«Η σύζυγός του ανησυχεί πολύ γι’ αυτόν. Ο Άλεκ δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου και είναι στοιχειωμένος από τον θάνατο της Χαλίνα. Παλεύει, γιατί καταλαβαίνει απόλυτα πως τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα για την οικογένεια της Χαλίνα. Δεν θέλει να τον λυπούνται. Δε θέλει όλο αυτό να αφορά τον ίδιο», πρόσθεσε.

Δεν θα ξαναρχίσουν τα γυρίσματα του «Rust»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Μπάλντουιν ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα δεν πρόκειται να ξαναρχίσουν.

«Μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατό, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Πόσες σφαίρες έχουν πέσει σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές τα τελευταία 75 χρόνια; Αυτή είναι η Αμερική. Πόσες σφαίρες έχουν ξεφύγει, σχεδόν όλες δεν έχουν προκαλέσει κάποιο δυστύχημα».

Επίσης, χαρακτήρισε το θύμα «οικογένεια του». «Η Χαλίνα Χάτσινς ήταν οικογένειά μου» είπε και αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε «συνεχή επαφή» με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι «συντετριμμένος από τη θλίψη».

«Ήμασταν μια πολύ δεμένη ομάδα και γυρίζαμε μαζί αυτήν την ταινία όταν συνέβη αυτό το φρικτό γεγονός. Δεν του επιτρέπεται να κάνει κανένα σχόλιο γιατί είναι η έρευνα είναι σε εξέλιξη», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ