Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑδιανόητο περιστατικό στη Φιλαδέλφεια: Βίαζε γυναίκα στο μετρό και οι συνεπιβάτες τραβούσαν...

Αδιανόητο περιστατικό στη Φιλαδέλφεια: Βίαζε γυναίκα στο μετρό και οι συνεπιβάτες τραβούσαν βίντεο

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε μετρό στη Φιλαδέλφεια, καθώς μία γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού και οι συνεπιβάτες της τραβούσαν βίντεο, αντί να τη βοηθήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα βιάστηκε λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ, στις 13 Οκτωβρίου, σε έναν συρμό της SEPTA η οποία είναι αρμόδια για τα δημόσια μέσα μεταφορών στη Φιλαδέλφεια. Η Υπηρεσία Μεταφορών της Νοτιοανατολικής Πενσιλβάνιας (SEPTA) υποστήριξε πως θα μπορούσε το θύμα να είχε σωθεί, αν οι υπόλοιποι επιβαίνοντες είχαν ειδοποιήσει έγκαιρα τις αρχές.

«Υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι στο τρένο που ήταν μάρτυρες αυτής της φρικτής πράξης και θα μπορούσε να έχει σταματήσει εγκαίρως αν κάποιος επιβάτης τηλεφωνούσε στο 911», τον αριθμό κλήσης της αστυνομίας, υποστήριξε ένας εκπρόσωπος της SEPTA ο Τζον Γκόλντεν.

Σύμφωνα με τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του τρένου δείχνουν τη γυναίκα να προσπαθεί να απωθήσει τον δράστη, σπρώχνοντάς τον, ενώ εκείνος αρχικά την θωπεύει και στη συνέχεια της επιτίθεται. Όπως ανέφεραν και τα τοπικά ΜΜΕ κατά τη διάρκεια της 45λεπτης επίθεσης οι άλλοι επιβάτες τράβηξαν βίντεο τον δράστη με τα κινητά τους αλλά κανείς δεν επενέβη.

Τελικά, κάποιος ενημέρωσε τις αρχές, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ένας ύποπτος.

Ο 35χρονος Φίστον Νγκόι κατηγορείται για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και άλλα αδικήματα και θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστή στις 25 Οκτωβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ