Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή«Στοιχειωμένη» η έπαυλη του Χιου Χέφνερ - Πρώην κουνελάκι του Playboy διηγείται...

«Στοιχειωμένη» η έπαυλη του Χιου Χέφνερ – Πρώην κουνελάκι του Playboy διηγείται την τρομακτική ιστορία που έζησε

Η Μπριζίτ Μαρκουάρντ αναφέρει πως είδε το πνεύμα μίας γυναίκας στο δωμάτιό της – Άλλες κοπέλες είχαν διαπιστώσει επίσης, πως κάτι δεν πήγαινε καλά στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ

Πέρα από εντυπωσιακά κουνελάκια, η έπαυλη του Playboy έκρυβε κι άλλες παρουσίες, που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς ως τρομακτικές, όπως αποκαλύπτει στο New York Post η πρώην σύντροφος του Χιου ΧέφνερΜπριζίτ Μαρκουάρντ.

Το πρώην κουνελάκι και σταρ του ριάλιτι Girls Next Door εξήγησε πως οι κοπέλες δεν ήταν μόνες τους στην διάσημη έπαυλη στην Καλιφόρνια, αλλά είχαν και απρόσκλητους επισκέπτες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως στην έπαυλη είχε παρατηρηθεί πολλές φορές μεταφυσική δραστηριότητα, ενώ και η ίδια είχε γίνει μάρτυρας μίας απρόσκλητης επισκέπτριας.

«Την ώρα που ήμουν ξαπλωμένη, με την κολλητή μου και την αδερφή μου, είδα μπροστά από την ντουλάπα μου μία γυναίκα. Εμείς εκείνη την ώρα μιλούσαμε και χαζεύαμε στην τηλεόραση. Ξαφνικά, στρέφουμε τα μάτια μας στην γωνία και βλέπουμε την γυναίκα αυτή να μας κοιτάζει. Όταν έστρεψα το βλέμμα μου αλλού και την έψαξα μετά, δεν ήταν πια εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, περιέγραψε την «τρομακτική» παρουσίας, αναφέροντας πως ήταν πολύ αδύνατη, με σκούρα μακριά μαλλιά και πολύ άσπρο δέρμα. «Με είχε σοκάρει τόσο πολύ που θυμάμαι ακόμα τι φορούσε. Ένα άσπρο μπλουζάκι, πολύ πιο φαρδύ από το κανονικό και ξεβαμμένο μαύρο τζιν. Απλά στεκόταν εκεί και μας κοιτούσε έντονα».

Μάλιστα, η ίδια φαίνεται πως αναγνώρισε την γυναίκα, αφού θυμάται ότι την είχε συναντήσει στον διαγωνισμό Playmate, λίγο πριν μπει στην έπαυλη ως κουνελάκι του Playboy. «Την θυμόμουν, ήταν η υπεύθυνη επικοινωνίας. Ήταν πολύ φιλική, κάτι σαν την δεύτερη μητέρα μας, γνώριζε τα πάντα για τις γυναίκες και τα κατοικίδια. Ήταν υπέροχη. Λίγο καιρό αφού έφυγα από τον Χέφνερ, έμαθα ότι είχε πεθάνει από καρκίνο. Ήταν ανατριχιαστικό, όμως πλέον είμαι σίγουρη ότι ήταν εκείνη, ήρθε να δει την προσθήκη μου στην έπαυλη», δήλωσε.

Όπως εξήγησε αργότερα, δεν ήταν οι μόνες που είχαν αντιληφθεί ότι κάτι παράξενο συμβαίνει στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ. Πολλές ιστορίες φαντασμάτων είχαν ακουστεί ανά διαστήματα από τα κορίτσια, που ζούσαν εκεί. Πόρτες άνοιγαν μόνες τους, κοπέλες βρίσκονταν ξαφνικά κλειδωμένες στα δωμάτιά τους, ακούγονταν βήματα από ορόφους, που ήταν άδειοι και αυτές είναι λίγες μόνο από τις ιστορίες που έχουν γίνει γνωστές. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ