Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΝικ Κύργιος: Η σύντροφός του τον “τσάκωσε” με άλλη στο κρεβάτι –...

Νικ Κύργιος: Η σύντροφός του τον “τσάκωσε” με άλλη στο κρεβάτι – Τους χώρισε η αστυνομία

Σάλος προκλήθηκε σε ξενοδοχείο της Αυστραλίας στο οποίο διέμενε ο Νικ Κύργιος με τη σύντροφό του Κιάρα Πασάρι. Το ζευγάρι βρισκόταν στο ξενοδοχείο για να περάσει τις ημέρες της υποχρεωτικής καραντίνας, όπως προβλέπεται για όσους επιστρέφουν από το εξωτερικό.

Εκεί η Κιάρα Πασάρι “τσάκωσε” τον διάσημο τενίστα στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα και μάλιστα ανέβασε φωτογραφία τους στα social media, στην οποία φαίνονται να κοιμούνται γυμνοί.

“Αυτή η γυμνή κοπέλα στο κρεβάτι μαζί του δεν είμαι εγώ. Ελπίζω να είναι ξεκάθαρο αυτό”, έγραψε η Ιταλίδα καλλονή στη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Ακολούθησε έντονος καβγάς ενώ κλήθηκε η αστυνομία για να τους χωρίσει.

“Το απόγευμα της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου 2021, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για μια λεκτική διαμάχη μεταξύ δύο ενοίκων μέσα σε ένα ξενοδοχείο. Διεξήχθη έρευνα, δεν διαπιστώθηκαν αδικήματα και τα δύο μέρη θα περάσουν τώρα το υπόλοιπο της καραντίνας τους σε ξεχωριστά δωμάτια”, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Κύργιος και Πασάρι, μετά τη λήξη του επεισοδίου, παρέμειναν στο ξενοδοχείο αλλά σε ξεχωριστά δωμάτια με την Ιταλίδα να δημοσιεύει και αποσπάσματα από τη συνομιλία της με τον τενίστα, ο οποίος της ζητάει να πάρει τα πράγματά της από το σπίτι του και να του δώσει πίσω τον υπολογιστή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νικ Κύργιος έχει περιγράψει στο παρελθόν τον εαυτό του ως έναν άνθρωπο που αν δεν έχει σοβαρή σχέση, αλλάζει τις κοπέλες κάθε εβδομάδα.

“Θυμάμαι ότι σε ένα ματς στο Laver Cup κόντρα στον Φέντερερ, είδα μια όμορφη κοπέλα στις εξέδρες και με αποπροσανατόλισε. Είχα στο μυαλό μου να της πω να πιούμε ένα ποτό το βράδυ” είχε πει ο τενίστας στο Twitch.

Ο Νικ Κύργιος και οι αγώνες

Ο Νικ Κύργιος επέστρεψε στην Αυστραλία, μετά την ήττα στο US Open τον Αύγουστο και τη συμμετοχή του στο Laver Cup της Βοστώνης.

Ο τενίστας έχει δηλώσει ότι πρόκειται να πάρει ρεπό για την υπόλοιπη χρονιά.

“Όσο είμαι στο γήπεδο, θα προσπαθώ και θα δίνω το καλύτερο δυνατόν, αλλά δεν θα πω ψέματα ότι πρόκειται να αγωνίζομαι για τέσσερα ή πέντε χρόνια ακόμη. Δεν είμαι εγώ αυτός” είχε αποκαλύψει τον Σεπτέμβριο.

“Πρέπει να επιστρέψω πίσω στο σπίτι. Ταξιδεύω για 4 ή 4,5 μήνες. Η μητέρα μου δεν είναι τόσο καλά στην υγεία της, θέλω να επιστρέψω και να την δω. Θέλω να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου” πρόσθεσε.

Το ABC ζήτησε ένα σχόλιο για το σκάνδαλο από τον μάνατζερ του Κύργιου και την ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας, αλλά δεν έλαβε απάντηση.

Πηγή πληροφοριών: ABC, 7News Perth

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ