Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΟ κιθαρίστας των Judas Priest έπαθε ανεύρυσμα ενώ έπαιζε το Painkiller

Ο κιθαρίστας των Judas Priest έπαθε ανεύρυσμα ενώ έπαιζε το Painkiller

Ο κιθαρίστας των Judas Priest, Richie Faulkner, έπαθε ανεύρυσμα πάνω στη σκηνή σε συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος.

Υπεβλήθη σε επέμβαση καρδιάς, που διήρκεσε πάνω από 10 ώρες, και η ζωή του σώθηκε στο παρά πέντε.

Όλα έγιναν την ώρα που έπαιζε το Painkiller, στο κλείσιμο της συναυλίας στο Louder Than Life Festival. Η θωρακική αόρτη του έσπασε γεμίζοντας με αίμα το στήθος του.

Η επίσημη διάγνωση ήταν ανεύρυσμα της θωρακικής αόρτης και ο γιατρός του τόνισε ότι όσοι το παθαίνουν σε αυτή την έκταση συνήθως δεν φτάνουν ζωντανοί μέχρι το νοσοκομείο.

Τι αναφέρει ο κιθαρίστας των Judas Priest στην ανακοίνωση του

“Ήμουν πάντα ευγνώμων για τις ευκαιρίες που μου παρουσιάστηκαν. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου τον πιο τυχερό άνθρωπο στον κόσμο – μπορούσα να παίζω την αγαπημένη μου μουσική – με την αγαπημένη μου πάντα – με τους αγαπημένους μου ανθρώπους.

Σήμερα, μόνο και μόνο ότι μπορώ να γράφω αυτή τη δήλωση για εσάς είναι το μεγαλύτερο δώρο από όλα. Όπως βλέπω τα βίντεο από το φεστιβάλ στο Κεντάκι, μπορώ να δω στο πρόσωπό μου την αγωνία που ένιωθα ενώ έπαιζα το Painkiller και πάθαινα το ανεύρυσμα αορτής και άρχισε το αίμα να μπαίνει στο στήθος μου.

Έπαθα αυτό που ο γιατρός μου ονομάζει ανεύρυσμα της θωρακικής αόρτης. Από ότι μου είπε ο χειρουργός, οι άνθρωποι που παθαίνουν κάτι τέτοιο δεν μένουν ζωντανοί ούτε μέχρι το νοσοκομείο.

Με πήγαν στο κοντινό νοσοκομείο (μόλις τέσσερα μίλια απόσταση) και αμέσως με υπέβαλλαν σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς που κράτησε πάνω από δέκα ώρες. Πέντε σημεία στον θώρακα μου έχουν αντικατασταθεί με μέταλλο, οπότε πραγματικά είμαι φτιαγμένος από… metal τώρα.

Αν ήταν λίγο πιο μακριά… Πάντα μπορεί να τρελαινόμαστε με τα πιο απλά πράγματα, αλλά είμαι ζωντανός ευτυχώς. Παρά τις συνθήκες, όταν βλέπω το βίντεο, η αλήθεια είναι ότι, γνωρίζοντας όσα ξέρω τώρα, βλέπω έναν άνθρωπο να πεθαίνει”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ