Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΔίνει μάχη με τον καρκίνο η Σάνεν Ντόχερτι: «Παλεύω για την ζωή...

Δίνει μάχη με τον καρκίνο η Σάνεν Ντόχερτι: «Παλεύω για την ζωή μου, δεν θέλω να λειτουργώ σαν να πεθαίνω»

Η Σάνεν Ντόχερτι παλεύει με τον καρκίνο και υπογραμμίζει «θέλω οι άνθρωποι να σταματήσουν τις υποθέσεις και να μας δώσουν μία ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα».

Η Μπρέντα του Μπέβερλι Χιλς δεν το βάζει κάτω και εμφανίστηκε στην εκπομπή “Good Morning America”, τονίζοντας πως δεν θέλει ο κόσμος να την θεωρεί «ξεγραμμένη».

Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά η Σάνεν Ντόχερτι «παλεύω για την ζωή μου, δεν θέλω ποτέ να λειτουργήσω σαν να πεθαίνω. Θέλω να λειτουργώ κάνοντας τα πάντα, επειδή θέλω να παλέψω να παραμείνω ζωντανή» και πρόσθεσε πως δεν θέλει να μπει στην διαδικασία να φτιάχνει λίστες σαν μελλοθάνατη για το τι θέλει να κάνει μέχρι να πεθάνει.

Όσον φορά την επαγγελματική της ζωή, εξήγησε ότι «πολλοί άνθρωποι παίρνουν μία διάγνωση τετάρτου σταδίου και τους ξεγράφουν, νομίζοντας πως δεν θα μπορούν να εργαστούν ή να αξιοποιήσουν όλες τους τις δυνατότητες. Αυτό που θέλω είναι να σταματήσουν οι άνθρωποι τις υποθέσεις και να μας δώσουν μία ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος».

Σχετικά με τη σειρά θεραπειών που ακολουθεί η Σάνεν Ντόχερτι, αυτό το διάστημα, σημείωσε «είμαι ακόμα στο πρώτο πρωτόκολλο για την θεραπεία μου και αυτό είναι πολύ πολύ σημαντικό ζήτημα για εμένα. Είναι σαν να θέλεις να διαρκέσουν όσο περισσότερο γίνεται αυτές οι θεραπείες, για να μην μείνεις χωρίς επιλογές. Αντιμετωπίζω την κάθε μου ημέρα σαν δώρο, είμαι πολύ απασχολημένη αυτό το διάστημα με το να ζω».

Στο τελικό στάδιο του καρκίνου η Σάνεν Ντόχερτι

Τέλος, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πρώτη φορά πως πάσχει από καρκίνο του μαστού το 2015, ενώ τον Φεβρουάριο του 2020 δήλωσε πως παλεύει ξανά με τον καρκίνο, αυτή την φορά σε τελικό στάδιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ