Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΕπιβάτης αεροπλάνου άνοιξε την έξοδο κινδύνου και… βγήκε στο φτερό

Επιβάτης αεροπλάνου άνοιξε την έξοδο κινδύνου και… βγήκε στο φτερό

Ο άνδρας αρχικά περπατούσε πάνω στο φτερό του αεροσκάφους και στη συνέχεια πήδηξε σε μια απαγορευμένη ζώνη του αεροδρομίου, υποστηρίζοντας ότι κινδύνευε

Μεγάλη αναστάτωση και συναγερμό στις Αρχές του Μαϊάμι προκάλεσε επιβάτης πτήσης της American Airlines καθώς, την ώρα που το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο, άνοιξε την πόρτα έκτακτης ανάγκης και βγήκε στο φτερό του αεροπλάνου.

Ο άνδρας αρχικά περπατούσε πάνω στο φτερό του αεροσκάφους και στη συνέχεια πήδηξε σε μια απαγορευμένη ζώνη του αεροδρομίου, υποστηρίζοντας ότι κινδύνευε, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία. Εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν αξιωματικό ασφαλείας και ζήτησε βοήθεια, συνεχίζοντας να ισχυρίζεται ότι κινδυνεύει.

«Ο πελάτης συνελήφθη αμέσως από τις αρχές επιβολής του νόμου. Ευχαριστούμε τα μέλη της ομάδας μας και τις αρχές για τον επαγγελματισμό και τη γρήγορη αντίδρασή τους», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η American Airlines.

Μετά τη σύλληψή του, ο δράστης είπε ότι δεν αισθανόταν καλά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, από όπου προσπάθησε να διαφύγει, προβάλλοντας αντίσταση στους αστυνομικούς.

Ο άνδρας, υπήκοος ΗΠΑ, παραμένει στο νοσοκομείο υπό αστυνομική κράτηση.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ