Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΒίντεο-σοκ: Οι τελευταίες τραγικές στιγμές ενός άνδρα και μιας γυναίκας, σε επιχείρηση...

Βίντεο-σοκ: Οι τελευταίες τραγικές στιγμές ενός άνδρα και μιας γυναίκας, σε επιχείρηση διάσωσης στη θάλασσα

Ένα συγκλονιστικό βίντεο αποτυπώνει τη στιγμή που ένας Ρώσος γυμναστής προσπαθεί να σώσει μία γυναίκα η οποία έπεσε στα κύματα σε ένα ισπανικό θέρετρο, αλλά τελικά πεθαίνει και ο ίδιος, μπροστά στη γυναίκα του.

Ο 30χρονος γυμναστής Ντάνιελ Γκαγκάριν

Τα πλάνα δείχνουν τη στιγμή που ο 30χρονος Ντάνιελ Γκαγκάριν βουτά στη θάλασσα σε μια προσπάθεια να σώσει την 24χρονη Έμα Μονκόνεν, από τη Φινλανδία. Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στον όρμο La Zorra στην Τορεβιέχα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Η άτυχη Έμμα Μονκόνεν από την Φινλανδία/Φωτογραφία: Facebook/Emma Mönkkönen

Η προσπάθεια διάσωσης που οδήγησε τελικά στο θάνατο και των δύο
Το βίντεο που τραβήχτηκε από την σύζυγο του Γκαγκάριν, δείχνει την 24χρονη να βουτά πρώτα στη θάλασσα. Αλλά σύντομα αρχίζει να δυσκολεύεται καθώς προσπαθεί να κολυμπήσει προς έναν βράχο και να ανέβει επάνω. Τόσο ο γυμναστής όσο και η 24χρονη σύζυγός του Ντάρια ακούγονται να της φωνάζουν προκειμένου να την βοηθήσουν να ανέβει με ασφάλεια. Αλλά καθώς την χτυπούν άγρια κύματα, ο Γκαγκάριν φαίνεται να σπεύδει να τη βοηθήσει και να πηδά στο βράχο. Αλλά, δυστυχώς, δεν μπορούν να κρατηθούν επάνω σε αυτό και παρασύρονται από τα κύματα.

Ακολούθησε μεγάλη αποστολή έρευνας και διάσωσης με το άψυχο σώμα της Φινλανδής να εντοπίζεται δύο μίλι μακριά από τον όρμο ενώ το πτώμα του Γκαγκάριν βρέθηκε την επόμενη ημέρα. Και οι δύο εργάζονταν σε γυμναστήριο σε ισπανικό θέρετρο.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ