Μητέρα επιτέθηκε σε 11χρονο που έκανε bullying στο παιδί της στο σχολείο και συνελήφθη

Με ένα 11χρονο αγόρι «τα έβαλε» μία μητέρα από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ και συνελήφθη. Η ίδια ξυλοκόπησε άγρια τον 11χρονο μαθητή σε σχολικό λεωφορείο της κομητείας Τζέφερσον, λόγω του ότι υποψιαζόταν πως έκανε μπούλινγκ στον γιο της.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης, ενώ μάλιστα έχει καταγραφεί σε βίντεο και έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Πιο συγκεκριμένα, η Nannatt Waldrop επιβιβάστηκε παράνομα στο σχολικό λεωφορείο «θέλοντας να αντιμετωπίσει τον ανήλικο που υποψιαζόταν ότι κάνει μπούλινγκ στο παιδί της».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα επιτέθηκε στο ανήλικο παιδί. Αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η 37χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης τρίτου βαθμού, την παραβίαση σχολικού λεωφορείου και την αντίσταση κατά της Αρχής. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερη λίγες ώρες μετά την σύλληψή της και αναμένεται να δικαστεί.

«Είδαμε το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει την επίθεση μιας γυναίκας σε ένα μικρό παιδί σε ένα από τα σχολικά λεωφορεία την Τρίτη το πρωί», είπε ο Έφορος της κομητείας Τζέφερσον, ξεκαθαρίζοντας το εξής:

«Θέλω να είμαι σαφής: αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς είναι απαράδεκτος και δεν θα γίνει ανεκτός. Ποτέ και για κανέναν λόγο δεν είναι αποδεκτό οποιοδήποτε είδος βίας, ειδικά η βία κατά μαθητών. Συνεργαζόμασταν και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε πλήρως με την αστυνομία».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ