13χρονη πνίγηκε στην προσπάθειά της να σώσει την μικρή αδερφή της

Η 13χρονη Nicole Sanders στεκόταν πιασμένες χέρι-χέρι με την 10χρονη αδερφή της, Teagan, και μια φίλη τους στα ρηχά της λίμνης Ντάκλινγκτον, όταν το έδαφος υποχώρησε και τα κορίτσια βρέθηκαν στο νερό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 13χρονη έκανε τα πάντα για να κρατήσει την αδερφή της πάνω απ’ την επιφάνεια και τα κατάφερε, έως τη στιγμή που ήρθε βοήθεια. Δευτερόλεπτα πριν σώσουν την αδερφή και τη φίλη της, η Nicole είχε αρχίσει ήδη να βυθίζεται και το άψυχο κορμί της βρέθηκε 25 λεπτά αργότερα αρκετά μέτρα κάτω απ’ το νερό.

«Η Teagan είναι πεπεισμένη ότι η αδερφή της θυσιάστηκε για να τη σώσει», λέει η μητέρα των κοριτσιών, «λένε ότι προσπάθησε να κρατήσει την Teagan έξω απ’ το νερό με ολες της τις δυνάμεις. Τέτοιος άνθρωπος ήταν η Nicole».

Πριν αποχαιρετήσει τα κορίτσια για να πάνε βόλτα στη λίμνη, η τραγική μάνα τους είχε ζητήσει να μην κολυμπήσουν και να μην ανέβουν σε κανό. «Τους είπα να αράξουν στις όχθες και να περάσουν καλά», θυμάται, «και αυτό έκαναν, αλλά το έδαφος ήταν σάπιο και τις ρούφηξε. Ειδικά η Nicole, δεν μπόρεσε να παλέψει άλλο με τη δίνη που τους τραβούσε προς τα κάτω και αφέθηκε».Remaining Time-0:00FullscreenMute

Όταν οι διασώστες βρήκαν την 13χρονη, την μετέφεραν αμέσως σε ασφαλές σημείο για να επιχειρήσουν την ανάνηψη. Δυστυχώς, αυτό δεν ήταν εφικτό, αφού το κορίτσι είχε υποστεί πιθανότατα ανακοπή λόγω της ποσότητας του νερού που είχε γεμίσει τα πνευμόνια της.about:blank

Πηγή: mirror.co.uk

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ