Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑνθρωποκτονία ο θάνατος της 22χρονης Πετίτο- Τι έδειξε η νεκροψία, πού μπορεί...

Ανθρωποκτονία ο θάνατος της 22χρονης Πετίτο- Τι έδειξε η νεκροψία, πού μπορεί να βρίσκεται ο σύντροφός της [εικόνες]

Τραγικός είναι ο επίλογος στην εξαφάνιση της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο, καθώς η νεκροψία που πραγματοποιήθηκε χθες επιβεβαίωσε ότι το πτώμα που βρέθηκε την Κυριακή, ανήκει στη νεαρή γυναίκα. Την ίδια ώρα, οι Αρχές ερευνούν ένα βίντεο που δείχνει έναν άνδρα ο οποίος μοιάζει με τον εξαφανισμένο σύντροφό της.

«Ο ιατροδικαστής του Τέτον Κάουντι, Μπρεντ Μπλου επιβεβαίωσε ότι τα λείψανα είναι εκείνα της Γκαμπριέλε Βενόρα Πετίτο, με ημερομηνία γέννησης 19 Μαρτίου 1999» ανακοίνωσε στο Twitter το γραφείο του FBI στο Ντένβερ. «Η αρχική απόφαση του ιατροδικαστή για τον τρόπο θανάτου είναι ανθρωποκτονία» ανέφερε το FBI. «Η αιτία θανάτου παραμένει εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων της νεκροψίας».

Το σώμα της Πετίτο βρέθηκε σε ένα απομακρυσμένο σημείο ενός εθνικού δάσους του Γουαϊόμινγκ. «Το FBI και οι συνεργάτες μας παραμένουν αφοσιωμένοι στο να διασφαλίσουν πως οποιοσδήποτε είναι υπεύθυνος ή συνένοχος στο θάνατο της Γκάμπι Πετίτο, θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του» ανέφερε ο Μάικλ Σνάιντερ, Ειδικός Αντιπρόσωπος του FBI στο Ντένβερ. «Όποιος έχει πληροφορίες σχετικά με τον ρόλο του κου Λόντρι σε αυτό το θέμα ή την τρέχουσα τοποθεσία του, ας επικοινωνήσει με το FBI» πρόσθεσε.

Το FBI στο Ντένβερ δήλωσε ότι η υπηρεσία θα ήθελε πληροφορίες από οποιονδήποτε μπορεί να είχε έρθει σε επαφή με την Πετίτο ή τον Λόντρι ή να επισκέφθηκε την περιοχή Spread Creek Dispersed Camping μεταξύ 27- 30 Αυγούστου ή μπορεί να είδε το λευκό βαν τους.

Είναι αυτός ο εξαφανισμένος σύντροφος της Γκάμπι Πετίτο;
Μια τέτοια πληροφορία φαίνεται πως ερευνούν οι αρχές στη Φλόριντα, οι οποίες δήλωσαν χθες πως διερευνούν «ενεργά» πλάνα από κάμερα παρατήρησης ελαφιών, που κατέγραψαν έναν πεζοπόρο που μοιάζει με τον αγνοούμενο φίλο της Γκάμπι Πετίτο, να κάνει πεζοπορία στην έρημο.

Ο Σαμ Μπας είπε ότι εντόπισε τον άνδρα με ένα σακίδιο στις 6:17 το πρωί της Δευτέρας στην πόλη Μπέικερ, περίπου 500 μίλια μακριά από το σπίτι του στο Μορθ Πορτ. «Δε λέω ότι είναι αυτός ο τύπος, αλλά όποιος κατεγράφη από την κάμερά μου στο Μπέικερ, ταιριάζει πολύ στην περιγραφή του Μπράιαν Λόντρι» έγραψε ο Μπας στο Facebook. «Επικοινώνησαν μαζί μου οι Αρχές, αλλά και ο κόσμος στην περιοχή της βορειοδυτικής Φλόριντα είναι σε επιφυλακή».

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Οκαλούζα, το οποίο είναι αρμόδιο για την περιοχή Μπέικερ, επιβεβαίωσε ότι ερευνούν τα στοιχεία της κάμερας. «Είμαστε ενήμεροι και το ελέγχουμε ενεργά» δήλωσε ο εκπρόσωπος του σερίφη, Μισέλ Νίκολσον στην New York Post χθες. «Σε αυτό το σημείο, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι».

Ωστόσο, οι «ερευνητές» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν επισημάνει ότι το σακίδιο του άνδρα που φαίνεται στην κάμερα, είναι παρόμοιο με αυτό που απεικονίζεται στις φωτογραφίες του Λόντρι στο Instagram. «Φαίνεται πως ο τύπος από το βίντεο του Σαμ Μπας στο Μπέικερ της Φλόριντα, έχει το ίδιο σακίδιο με του Μπράιαν Λόντρι. Θα μπορούσε τελικά να είναι αυτός» έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Οι γονείς του Λόντρι είπαν στις αρχές πως είχε φύγει από το σπίτι του την περασμένη Τρίτη, με ένα σακίδιο στον ώμο, προκειμένου να πάει για πεζοπορία και δεν επέστρεψε ποτέ. Τα συνεργεία αναζήτησης τον έψαχναν χθες στο Carlton Reserve, στην κομητεία Σαρασότα, όπου φέρεται να εγκατέλειψε το Ford Mustang.

Το χρονικό της εξαφάνισης
Η 22χρονη, η οποία καταγόταν από το Μπλου Πόιντ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στα τέλη του περασμένου μήνα, εν μέσω ενός ταξιδιού με το φίλο της, Μπράιαν Λόντρι, ο οποίος επίσης αγνοείται επί του παρόντος. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την Αμερική, με πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να προσπαθούν να βοηθήσουν όπως μπορούν.

Η 22χρονη Πετίτο μίλησε για τελευταία φορά με την οικογένειά της στις 25 Αυγούστου και η εξαφάνισή της δηλώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου – 10 ημέρες αφότου ο 23χρονος σύντροφός της, Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε στο σπίτι τους στο Νορθ Πορτ της Φλόριντα χωρίς εκείνη.

Ο Λόντρι, ο οποίος σύμφωνα με τις Αρχές θεωρείται «άτομο ενδιαφέροντος» για την υπόθεση της Πετίτο, αλλά δεν του έχουν ακόμη ασκηθεί ποινικές διώξεις, εξαφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα, πυροδοτώντας ένα ανθρωποκυνηγητό για την εύρεσή του σε ένα φυσικό καταφύγιο της κομητείας Σαρασότα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ