Ρώσος αθλητής επιχείρησε να γίνει «Ποπάι» και κινδυνεύει να πεθάνει

Το επικίνδυνο υγρό στα μπράτσα του.

Ένας Ρώσος αθλητής ΜΜΑ, γνωστός με το προσωνύμιο «Ποπάι» εξαιτίας των τεραστίων τρικέφαλων του, κινδυνεύει να πεθάνει αν δεν αφαιρέσει άμεσα το επικίνδυνο υγρό από τα μπράτσα του.

Ο 25χρονος Kirill Tereshin, όπως αναφέρει η New York Post, έχει ήδη αφαιρέσει ποσότητα του επικίνδυνου υλικού αλλά εκκρεμεί κι άλλο χειρουργείο, το οποίο έχει καθυστερήσει εξαιτίας του κορονοϊού. «Υπάρχει υψηλό ρίσκο επιπλοκών αλλά πρέπει να μπει στο χειρουργείο άμεσα» λέει ο Δρ Dmitry Melnikov, σύμφωνα με το East2West News. «Μία τοξική ουσία, όπως το τζελ στα μπράτσα του Tereshin μπορεί να βλάψει τους νεφρούς και να οδηγήσει στο θάνατο» προειδοποιεί.

Ο 25χρονος ανέβασε φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο Instagram, στις οποίες υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία, προκειμένου να υποβληθεί στο κρίσιμο χειρουργείο.

«Σύντομα θα κάνω ένα περίπλοκο δύσκολο, τρίτο χειρουργείο και δεν ξέρω πώς θα καταλήξει» λέει ο Tereshin. «Φούσκωσα τα χέρια μου όταν ήμουν 20 ετών, επειδή ήμουν βλάκας. Δεν σκέφτηκα τις συνέπειες. Είμαι πολύ τυχερός που έχω γιατρούς που με προσέχουν και εύχομαι να μη συμβεί κάτι κακό και δεν μπορώ να κουνήσω το χέρι μου.

«Πραγματικά ανησυχώ για αυτό. Φοβάμαι πολύ. Θα έπρεπε να το είχα σκεφτεί νωρίτερα, το ξέρω. Κατηγορώ μόνο τον εαυτό μου, ξέρω ότι είμαι ένοχος. Είμαι μόλις 24 ετών και προς το παρόν ο οργανισμός μου ανταποκρίνεται καλά στη μόλυνση. Δεν ξέρω όμως τι θα συμβεί αργότερα και γι’ αυτό ξεκίνησα τα χειρουργεία, ώστε να απαλλαγώ από αυτόν τον εφιάλτη» καταλήγει ο νεαρός.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ