Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή«Ελπίζω να κοιμηθείς καλά» - Η πάνινη κούκλα και το ανατριχιαστικό σημείωμα...

«Ελπίζω να κοιμηθείς καλά» – Η πάνινη κούκλα και το ανατριχιαστικό σημείωμα που ανακάλυψε ένας δάσκαλος στο νέο του σπίτι

Ένας δάσκαλος δημοτικού σχολείου στη Βρετανία βρήκε στο νέο του σπίτι μια πάνινη κούκλα, ντυμένη με ριγέ φόρεμα, να κρατάει ένα δυσοίωνο σημείωμα

Oνέος ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στη Βρετανία ανακάλυψε έκπληκτος μια πάνινη κούκλα να κρατάει ένα ανατριχιαστικό σημείωμα μέσα στον τοίχο. Ο Jonathan Lewis, 32 ετών, είχε παραλάβει τα κλειδιά του νέου του σπιτιού στο Walton-on-the-Hill, Surrey, την Παρασκευή, όταν αποφάσισε να δει το κενό κάτω από τις σκάλες που είχε σφραγιστεί. 

Ο Lewis, δάσκαλος δημοτικού σχολείου, άνοιξε ένα σημείο στον τοίχο με ένα σφυρί και αντίκρισε μια πάνινη κούκλα, ντυμένη με ριγέ φόρεμα, να συνοδεύεται από ένα δυσοίωνο σημείωμα. Το σημείωμα περιέγραφε πώς είχε μαχαιρώσει τους αρχικούς ιδιοκτήτες του ακινήτου το 1961, ενώ κατέληγε: «Ελπίζω να κοιμηθείς καλά».

To ανατριχιαστικό σημείωμα

Το περίεργο σημείωμα ανέφερε τα εξής: «Αγαπητέ αναγνώστη/νέε ιδιοκτήτη του σπιτιού, σε ευχαριστώ που με απελευθέρωσες!  Το όνομά μου είναι Emily. Οι αρχικοί ιδιοκτήτες μου έζησαν σε αυτό το σπίτι το 1961. Δεν μου άρεσαν και έτσι έπρεπε να φύγουν. Το μόνο που έκαναν ήταν να τραγουδούν και να είναι χαρούμενοι. Ήταν αηδιαστικό. Το μαχαίρωμα ήταν η επιλογή μου για το θάνατό τους, οπότε ελπίζω να έχετε μαχαίρια. Ελπίζω να κοιμηθείς καλά».

Ο κ. Lewis δήλωσε στην Liverpool Echo: «Μόλις αγόρασα το σπίτι και πήρα τα κλειδιά την Παρασκευή. ‘Ήξερα ότι υπήρχε ένα κενό κάτω από τις σκάλες που είχε κλειστεί με γυψοσανίδες. Υπήρχε ένα καλώδιο που έβγαινε από εκεί που οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες είχαν το ψυγείο, αλλά δεν ήξερα πού ήταν συνδεδεμένο το καλώδιο και έτσι χτύπησα λίγο τη γυψοσανίδα για να δω τι υπήρχε εκεί. Έκανα μια τρύπα στο μέγεθος μιας γροθιάς, έριξα φως μέσα και είδα ότι υπήρχε μια κούκλα».

Οι φίλοι του τον προέτρεψαν να βάλει το νέο του ακίνητο ξανά προς πώληση, αλλά ο 32χρονος δάσκαλος είπε ότι βρήκε την ανακάλυψη «ξεκαρδιστική». «Μερικοί από τους φίλους μου μού είπαν να βάλω το σπίτι προς πώληση και να μετακομίσω, αλλά νομίζω ότι το περιστατικό είναι απλά για γέλια». Ο δάσκαλος πρόσθεσε: «Θα είμαι ειλικρινής, βρήκα το όλο θέμα ξεκαρδιστικό. Πιθανότατα θα έκανα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Η επιστολή αναφέρει το 1961, αλλά η μεσίτρια μου είπε όταν με ξεναγούσε ότι η κουζίνα είχε φτιαχτεί μόλις πριν από τέσσερα ή πέντε χρόνια. Νομίζω ότι πρέπει να το έβαλαν τότε, επειδή το χαρτί δεν φαίνεται πολύ παλιό και μοιάζει σχετικά πρόσφατο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ