Ηρωίδα μητέρα ναυαγός έπινε τα ούρα της για να μπορεί να θηλάζει τα παιδιά της – Βρέθηκε νεκρή

Έγινε κυριολεκτικά θυσία για τα παιδιά της μία μάνα από τη Βενεζουέλα που μετά από ατύχημα στη θάλασσα έπινε τα ούρα της για να τα θρέψει.

Γαντζωμένα στο κορμί της μάνας τους, που έσωσε τις ζωές τους πίνοντας τα ούρα της για να μπορεί να τα θηλάζει, όταν το σκάφος τους έσπασε και βολόδερνε στα κύματα επί μέρες, βρέθηκαν δύο παιδιά από τη Βενεζουέλα.

Η 40χρονη Μαριέλι Τσακόν επέβαινε με τον εξάχρονο γιο της, τη δίχρονη κόρη της, τον άνδρα της και την νταντά στο σκάφος τους. Στη διάρκεια μιας εκδρομής από το Χιγκερότε της Βενεζουέλας προς την ακατοίκητη νήσο Τορτούγα στην Καραϊβική, στις 3 Σεπτεμβρίου, ένα δυνατό κύμα έσπασε το σκάφος. Έτσι αναγκάστηκαν να βολοδέρνουν με τη σωσίβια λέμβο στη θάλασσα κάτω από τον καυτό ήλιο τέσσερις μέρες.

Η ηρωίδα μάνα έπινε τα ούρα της για να έχει την ενέργεια να θηλάζει τα παιδιά της όσο βρίσκονταν στη θάλασσα. Ήταν 70 ναυτικά μίλια μακρυά από την ακτή.

Διασώστες εντόπισαν τα παιδιά να κρατιούνται από τη μάνα στα απομεινάρια του σκάφους. Τα μετέφεραν εσπευσμένα σε νοσοκομείο με συμπτώματα αφυδάτωσης και εγκαύματα πρώτου βαθμού. Ζωντανή εντοπίστηκε και η νταντά, που επέζησε έχοντας αναζητήσει καταφύγιο σε ένα ψυγείο για να αποφύγει τη θερμοπληξία. Ο πατέρας των παιδιών, Ρεμίς Νταβίντ Καμπλόρ, και άλλα τρία άτομα αγνοούνται.

Η μάνα πέθανε από ανεπάρκεια οργάνων, που προκάλεσε η αφυδάτωση. Η κηδεία της έγινε το περασμένο Σάββατο και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω YouTube. Τα παιδιά της αναρρώνουν με μετατραυματικό στρες.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ