Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΓυναίκα λέει οτι έμεινε έγκυος από ριπή ανέμου - Μπήκε μέσα της...

Γυναίκα λέει οτι έμεινε έγκυος από ριπή ανέμου – Μπήκε μέσα της στην προσευχή και γέννησε σε 1 ώρα

Γυναίκα λέει οτι έμεινε έγκυος από ριπή ανέμου: «Μπήκε μέσα της στην προσευχή και γέννησε σε 1 ώρα»

Μια νεαρή γυναίκα από την Ινδονησία ισχυρίζεται ότι έμεινε έγκυος όταν μια ριπή ανέμου εισχώρησε μέσα της και σε μια ώρα γέννησε.

Η 25χρονη Σίτι Ζαΐνα την περασμένη εβδομάδα γέννησε ένα

υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2,9 κιλών στην Τσιαντζούρ, της Δυτικής Ιάβας.

«Μετά την απογευματινή προσευχή ήμουν σκυμμένη με το πρόσωπο κάτω, όταν ένιωσα μια ριπή ανέμου να μπαίνει στον κόλπο μου» είπε η γυναίκα.

Όπως ισχυρίζεται, έπειτα από 15 λεπτά άρχισε να έχει στομαχόπονο και καθώς ο πόνος δυνάμωνε πήγε σε ένα κοινοτικό κέντρο υγείας, όπου τελικά γέννησε.

Τα νέα από την παράξενη εγκυμοσύνη αστραπή και τη γέννα κυκλοφόρησαν στην πόλη και οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν την υπόθεση.

«Πήγα στο σπίτι μαζί με τον αρχηγό του αστυνομικού τμήματος και τον αστυνομικό διοικητή της περιφέρειας» δήλωσε ο διευθυντής του κοινοτικού κέντρου υγείας.

«Η μάνα και το μωρό είναι σε καλή κατάσταση και η γέννα ήταν φυσιολογική. Το νεογέννητο είναι κορίτσι και ζυγίζει 2,9 κιλά» είπε ο Εμάν Σουλαεμάν.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του ιατρείου, η νεαρή γυναίκα πρέπει να είχε κρυπτική εγκυμοσύνη – κατάσταση κατά την οποία η εγκυμοσύνη δεν γίνεται αντιληπτή από τη μητέρα παρά μόνο όταν αρχίζει ο τοκετός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η 25χρονη είχε ήδη ένα παιδί με τον άντρα της, με τον οποίο έχουν χωρίσει εδώ και τέσσερις μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ