Βρετανία – Μακελειό στο Πλίμουθ: 23χρονος παρθένος ο δράστης – Γκρίνιαζε ότι είναι «πολύ χοντρός και άσχημος»

Σκότωσε πέντε ανθρώπους και αυτοκτόνησε – Ποιος ήταν ο δράστης του Πλίμουθ – Εμμονικός με την εμφάνισή του και με το ότι δεν άρεσε στις γυναίκες

«Ένας χοντρός και άσχημος παρθένος». Έτσι περιέγραφε τον εαυτό του ο 23χρονος δράστης του μακελειού στο Πλίμουθ της Βρετανίας που άφησε πίσω του έξι νεκρούς, μεταξύ αυτών και τον δράστη, αλλά και ένα κοριτσάκι 5 ετών. Ο ίδιος Youtuber που φανταζόταν ότι ήταν ο Εξολοθρευτής, μιλούσε συχνά για τη σύνδεσή του με το «incel», ένα κίνημα που συνδέεται με μαζικές δολοφονίες από μισογυνιστές στις ΗΠΑ και τον Καναδά, όπως αποκαλύπτει η MailOnline.

Ο Τζέικ Ντέιβισον ήταν bodybuilder και… εμμονικός με το γεγονός ότι δεν ήταν ελκυστικός προς τις γυναίκες. Δημοσίευε συχνά βίντεο στο κανάλι του στο Youtube, στα οποία εμφανιζόταν ο ίδιος να γυμνάζεται, ενώ πρόσφατα είχε ανεβάσει ένα δεκάλεπτο βίντεο στο οποίο μιλούσε για τη ζωή του που «στηρίζεται στην εναντίωση προς εσάς», για την ανθρωπότητα που βρίσκεται «στα πρόθυρα της εξαφάνισης», αλλά και για το ότι είναι απωθητικός προς το αντίθετο φύλο. Αναδημοσίευε επίσης βίντεο με ακραία βίαιες σκηνές από βιντεοπαιχνίδια.

Στην πιο πρόσφατη μετάδοση που έκανε μέσα από το υπνοδωμάτιό του, ο ίδιος έλεγε: «Ξυπνάς και κοιτάς τον τοίχο και σκέφεσαι ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει, αλλά εγώ είμαι ακόμα στην ίδια θέση, στην ίδια περίοδο της ζωής, ακόμα ένα γαμ…νο κάτι, αυτός ο γαμ…νος παρθένος, χοντρός και άσχημος. Μερικές φορές μου αρέσει να σκέφτομαι, ξέρεις, ότι είμαι ο Εξολοθρευτής ή κάτι τέτοιο. Και παρόλο που, ξέρετε, φτάνει σχεδόν σε μία πλήρη αποτυχία του συστήματος, ο ίδιος προσπαθεί να εκπληρώσει την αποστολή του».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ