Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΣκότωσε τα δυο του παιδιά επειδή είχαν «ερπετόμορφο DNA»

Σκότωσε τα δυο του παιδιά επειδή είχαν «ερπετόμορφο DNA»

Ο συνωμοσιολόγος πατέρας πίστεψε πως τα παιδιά του «θα μεγαλώσουν και θα μεταμορφωθούν σε τέρατα»

Ένας πατέρας από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ δολοφόνησε τα δυο του παιδιά γιατί πίστεψε πως ήταν ερπετοειδή.

Ο άντρας πίστευε ακράδαντα στη δημοφιλή θεωρία συνωμοσίας, που συνδέεται με τους Illuminati, ότι ερπετόμορφα τέρατα ζουν ανάμεσά μας και μεταμορφώνονται σε ανθρώπους…

Το διπλό έγκλημα έγινε στο Μεξικό. Ο πατέρας σκότωσε τα παιδιά του με το ψαροντούφεκο επειδή κληρονόμησαν το «ερπετόμορφο DNA» της μητέρας τους και «θα μεγαλώσουν και θα μεταμορφωθούν σε τέρατα», σύμφωνα με όσα δήλωσε στο FBI.

Ο 40χρονος Matthew Taylor Coleman έδωσε αυτή ακριβώς την κατάθεση στην ομοσπονδιακή αστυνομία μετά το στυγερό έγκλημα της Δευτέρας.

Η γυναίκα του τον δήλωσε εξαφανισμένο στις 7 Αυγούστου, όταν πήρε τα δύο παιδιά από το σπίτι τους στην Καλιφόρνια, τα έβαλε στο αυτοκίνητο, χωρίς τα καθισματάκια τους, και έφυγε για το Μεξικό. Ο γιος του ήταν 2 ετών και η κόρη του μόλις 10 μηνών.

Τα χτύπησε στο στέρνο με το ψαροντούφεκο και τα άφησε νεκρά στο Μεξικό. Τον συνέλαβε η συνοριακή αστυνομία όταν προσπάθησε να επιστρέψει στις ΗΠΑ δύο μέρες αργότερα.

Οι αστυνομικοί είδαν αίμα στο δίπλωμά του και αναζητούσαν έναν άντρα που ταίριαζε στην περιγραφή του, καθώς μέχρι τότε είχαν εντοπιστεί τα πτώματα των δύο παιδιών σε ένα χαντάκι.

Τους είπε ότι «τα παιδιά μου θα μεγαλώσουν και θα γίνουν τέρατα, κι έτσι έπρεπε να τα σκοτώσω»…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ