Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΓερμανία: Τουλάχιστον 1.300 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες - Αυξάνονται οι νεκροί

Γερμανία: Τουλάχιστον 1.300 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες – Αυξάνονται οι νεκροί

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των τοπικών Αρχών οι νεκροί αναμένεται να αυξηθούν κι άλλο

Σε 81 νεκρούς ανέρχεται μέχρι στιγμής ο τραγικός απολογισμός των φονικών πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή Μπαντ Νόιεναρ-Αρβάιλερ της Ρηνανίας – Παλατινάτου στη Γερμανία ενώ οι περισσότεροι από 1.300 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.https://c6504053d345a2a8c6c6fbb5286f6138.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών της Ρηνανίας – Παλατινάτου, στο κρατίδιο οι νεκροί είναι 50, ενώ οι αρχές της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας κάνουν λόγο για 31 νεκρούς.

Ωστόσο, σύμφωνα με εκπρόσωπο των τοπικών Αρχών, το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, κάτι που πιθανότατα συνεπάγεται πως πολλοί αγνοούμενοι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν. «Ελπίζουμε να συμβαίνει αυτό», δήλωσε η εκπρόσωπος της τοπικής διοίκησης.

Η ίδια μάλιστα σημείωσε πως οι νεκροί αναμένεται να αυξηθούν τις επόμενες ώρες, χωρίς ωστόσο να δώσει συγκεκριμένο αριθμό. «Υπάρχουν άνθρωποι νεκροί, άνθρωποι αγνοούμενοι, άνθρωποι που βρίσκονται σε κίνδυνο. Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια καταστροφή. Είναι πραγματικά τρομακτικό», δήλωσε η Πρωθυπουργός της Ρηνανίας – Παλατινάτου Μαλού Ντράιερ (SPD). 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ