Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΟύτε σε ταινία: Γυμνή γυναίκα «σφήνωσε» ανάμεσα σε δύο κτίρια – Σε...

Ούτε σε ταινία: Γυμνή γυναίκα «σφήνωσε» ανάμεσα σε δύο κτίρια – Σε κενό… 20 εκατοστών

Δύο ολόκληρες ώρες πήρε στους πυροσβέστες για να την απεγκλωβίσουν.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει μια πρωτοφανή επιχείρηση απεγκλωβισμού που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας πυροσβέστες στην Καλιφόρνια.

Οι πυροσβέστες αντίκρισαν μια ολόγυμνη γυναίκα να έχει σφηνώσει ανάμεσα σε δυο κτίρια βιομηχανικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Σάντα Άννα της Καλιφόρνια.

Η αγνώστων στοιχείων και… προθέσεων γυναίκα είχε κολλήσει γυμνή σε ένα κενό 20 εκατοστών, με αποτέλεσμα οι πυροσβέστες να χρειαστούν δύο ολόκληρες ώρες για να την απεγκλωβίσουν.

Βίντεο μάλιστα από την επιχείρηση κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, ενώ σε ένα από αυτά απαθανατίζεται η άτυχη γυναίκα από ψηλά.

Διακρίνονται τα τατουάζ στην πλάτη της και τα παπούτσια της, ενώ οι πυροσβέστες προσπαθούν να την ελευθερώσουν, ανοίγοντας μια τρύπα στον τοίχο.

Την ίδια ώρα, συνάδελφοί τους προσπαθούν να την ηρεμήσουν μιλώντας της από το πλάι και εξασφαλίζοντας ότι αερίζεται επαρκώς με ανεμιστήρες.

Σύμφωνα με τη «New York Post», άγνωστο παραμένει πώς βρέθηκε σφηνωμένη η γυναίκα ανάμεσα στα δύο κτίρια, πόση ώρα ήταν εκεί, αλλά και (κυρίως) γιατί ήταν ολόγυμνη.

«Δεν ξέρουμε πώς βρέθηκε εδώ. Προς το παρόν αποτελεί μυστήριο για όλους μας», δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής Πυροσβεστικής στον σταθμό KTLA.

Τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποίησαν εργαζόμενοι στα δίπλα κτίρια, οι οποίοι άκουσαν τις απεγνωσμένες κραυγές για βοήθεια της άτυχης γυναίκας, την οποία δεν μπορούσαν να εντοπίσουν για πολλή ώρα, μέχρι που έμειναν με το στόμα ανοιχτό, βρίσκοντάς τη γυμνή ανάμεσα στους δύο τοίχους.

«Ούρλιαζε χωρίς σταματημό. Καλέσαμε την αστυνομία και μετά ανεβήκαμε στην ταράτσα και είδαμε από κάτω τη γυναίκα γυμνή», πρόσθεσε από την πλευρά του στο CBS LA ο ιδιοκτήτης ενός από τα κτίρια.

Η γυναίκα τελικά απεγκλωβίστηκε σώα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ