Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΜπάκιγχαμ: Η Κέιτ Μίντλετον θα λείπει από την Εκδήλωση Μνήμης για την...

Μπάκιγχαμ: Η Κέιτ Μίντλετον θα λείπει από την Εκδήλωση Μνήμης για την Νταϊάνα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην Μεγάλη Βρετανία στη μνήμη της Νταϊάνα. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 1 Ιουλίου, ημέρα που θα έκλεινε τα 60 της χρόνια αν ζούσε, οι Πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι θα κάνουν τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματός της στους κήπους του Κένσινγκτον.

Ο γλύπτης που επιλέχθηκε για να το φιλοτεχνήσει είναι ο Ίαν Ρανκ-Μπρόαντλι, ο οποίος φιλοτέχνησε και το ομοίωμα του προσώπου της Ελισάβετ Β’ στα κέρματα της χώρας. Αυτή είναι η πρώτη φορά που τα δύο αδέρφια θα βρεθούν ξανά μαζί μετά την κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Ωστόσο, από την εκδήλωση μεγάλη απούσα θα είναι η Κέιτ Μίντλετον. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και σύζυγος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν θα παρευρεθεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος και όλοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο λόγος. Πηγές από το Παλάτι αναφέρουν πως η πρόφαση πως θα μειωθεί ο αριθμός των ατόμων που θα εμφανιστούν στην εκδήλωση, ήταν η κατάλληλη δικαιολογία που χρειαζόταν η Κέιτ για να αποφύγει όλο αυτό το δράμα για μια ακόμα φορά.

«Ο Ουίλιαμ δεν θέλει η Κέιτ να μπει στο επίκεντρο κριτικής για μια ακόμα φορά. Ο Ουίλιαμ έχει κουραστεί με όλο αυτό το δράμα και αποφάσισαν να επισκεφτούν το άγαλμα ιδιωτικά και οικογενειακά με τα τρία τους παιδιά», σημειώνει η ίδια πηγή. Επίσης, τονίζει ότι ο σύζυγός της έχει βάλει τελεία σε όσα έχουν γίνει με τον αδερφό του και δεν θέλει με τίποτα να μην δοθεί η σημασία που πρέπει στο μνημείο για τη μητέρα του που τόσο του λείπει.

Πηγή: in.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ