Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑπολάμβαναν το φαγητό της γάτας νομίζοντας ότι είναι πατέ

Απολάμβαναν το φαγητό της γάτας νομίζοντας ότι είναι πατέ

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι… αγάπησε το φαγητό της γάτας, νομίζοντας ότι ήταν πατέ!

Σύμφωνα με τη Mirror, η Άντζελα Χόλοκε τα ‘χασε όταν η μητέρα της, Μαργαρίτα Λίνκολν, και ο πατέρας της, Ντόναλντ Λίνκολν, της ζήτησαν να τους αγοράσει λίγο περισσότερο από το “πανέμορφο” πατέ, που τους είχε φέρει την περασμένη εβδομάδα. 

Η 80χρονη είπε στην κόρη της ότι έτρωγαν “ένα πραγματικά υπέροχο δείπνο με πατέ και ψημένο ψωμί”. Όταν η μητέρα της έδειξε το πακέτο, η Άντζελα κατάλαβε τι είχε συμβεί. Το κουτί ήταν το φαγητό της γάτας της!

Η μητέρα της, η 80χρονη Μαργαρίτα, της είπε ότι έτρωγαν “ένα πραγματικά υπέροχο δείπνο από πανέμορφο πατέ και ψημένο ψωμί”, και μάλιστα της ζήτησε να πάρει λίγο περισσότερο.

“Ούρλιαζα από τα γέλια. Η μαμά μου και η αδερφή μου άρχισαν να γελάνε”, είπε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, ο 95χρονος πατέρας της, αρχικά ανησύχησε με την αποκάλυψη, αλλά στη συνέχεια αστειεύτηκε με την κόρη του, λέγοντας: “Τι κάνεις; Προσπαθείς να με δηλητηριάσεις;”. 

Ευτυχώς, οι γονείς της Άντζελα δεν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα με την υγεία τους, τρώγοντας το φαγητό της γάτας που -κατά βάση- περιείχε τόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ