Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΜακελειό στο Κολοράντο : 10 νεκροί από πυρά σε σούπερ μάρκετ –...

Μακελειό στο Κολοράντο : 10 νεκροί από πυρά σε σούπερ μάρκετ – Αστυνομικός ανάμεσά τους (βίντεο)

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς, ανάμεσά τους ο πρώτος αστυνομικός που έφθασε στον τόπο της σφαγής, χθες Δευτέρα μέσα σε σούπερ μάρκετ, στην πόλη Μπόλντερ της πολιτείας Κολοράντο των ΗΠΑ.

Η αρχηγός της αστυνομίας στην πόλη Μπόλντερ της πολιτείας Κολοράντο των ΗΠΑ, η Μέρις Χέρολντ, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους αστυνομικός – ο πρώτος που έφθασε στον τόπο της σφαγής – από πυρά ενόπλου μέσα σε σούπερ μάρκετ το απόγευμα χθες Δευτέρα.

Συνελήφθη ο ύποπτος

Ο ύποπτος για το μακελειό τραυματίστηκε και συνελήφθη, πρόσθεσε η κυρία Χέρολντ.

Νωρίτερα, ο Κέρι Γιαμαγκούτσι, αξιωματικός της αστυνομίας της πόλης, η οποία δεν απέχει πολύ από τα Βραχώδη Ορη είχε δηλώσει ότι «αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν σε αυτό το περιστατικό», αποφεύγοντας να δώσει ακριβή απολογισμό.

«Με λύπη μου ανακοινώνω ότι ο ένας εξ αυτών ήταν αστυνομικός της πόλης Μπόλντερ», πρόσθεσε ο ίδιος.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα πηγές προσκείμενες στην αστυνομία έκαναν λόγο για τουλάχιστον έξι νεκρούς σε αυτό το νέο mass shooting (ο όρος αναφέρεται σε επιθέσεις με τη χρήση όπλων που έχουν τουλάχιστον τέσσερα θύματα) στις ΗΠΑ.

Εχει ταμπουρωθεί

Το πρακτορείο ειδήσεων RT, είχε μεταδώσει ότι o δράστης ταμπουρώθηκε μέσα στο κατάστημα, ανοίγοντας πυρ και κατά της αστυνομίας.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, ζητώντας από τους πολίτες να μην πλησιάζουν.

Σύμφωνα με το Fox News, η αστυνομία έφτασε στο σημείο, περικυκλώνοντας το κτίριο και ζητώντας από τον δράστη να παραδοθεί.

Απομακρύνθηκαν δύο άτομα

Νωρίτερα, τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως δύο άτομα απομακρύνθηκαν από το κτίριο, χωρίς να διευκρινίζεται μέχρι στιγμής η ταυτότητά τους. Ενας από αυτούς είχε χειροπέδες, ενώ αιμορραγούσε από τραύμα στο πόδι.

Φορώντας μόνο εσώρουχα, τοποθετήθηκε σε φορείο και στη συνέχεια έγινε η διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Δείτε βίντεο με τη σύλληψη υπόπτου

πηγη: in.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ