Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΑυτό είναι το υπερηχητικό τζετ που θα εκμηδενίσει τις αποστάσεις: Νέα Υόρκη-Λονδίνο...

Αυτό είναι το υπερηχητικό τζετ που θα εκμηδενίσει τις αποστάσεις: Νέα Υόρκη-Λονδίνο σε λιγότερο από 3,5 ώρες

Δείτε σε χάρτη σε πόση ώρα θα φθάνει στα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι νέες εντυπωσιακές εικόνες από το εσωτερικό το υπερηχητικού Spike S-512 Supersonic Business Jet που έδωσε στη δημοσιότητα η Spike Aerospace.

Το υπερηχητικό ιδιωτικό τζετ, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει δοκιμαστικές πτήσεις εντός του 2022,   θα καλύπτει το δρομολόγιο Νέα Υόρκη – Λονδίνο, σε λιγότερο από 3,5 ώρες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας Vik Kachoria, με βάση τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό θα μεταφέρει επιβάτες από το 2028.

Στις φωτογραφίες του τζετ που κάνουν το γύρο του κόσμου φαίνεται η πολυτέλεια που μπορούν να απολαύσουν οι 12 έως 18 επιβάτες του αεροπλάνου, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο μέσα σε ένα… μίνι ξενοδοχείο.

Η ψευδαίσθηση με τα παράθυρα

Η καμπίνα σίγουρα αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα των επιβατών. Ο λόγος; Αν και, όπως είναι φυσικό, το τζετ δεν θα διαθέτει παράθυρα, η ανάγκη των επιβατών να απολαύσουν την απίστευτη θέα θα καλυφθεί με ειδικές οθόνες υψηλές ευκρίνειας πλήρους, μάλιστα, μήκους.

Η καινοτομία

Φυσικά, αυτό που θα ξεχωρίσει πραγματικά το Spike S-512 από ένα κοινό τζετ είναι η απόλυτη ταχύτητά του και ο κρυφός τρόπος που θα πηγαίνει βολίδα από το ένα σημείο στο άλλο.

Φυσικά, αυτό που θα ξεχωρίσει πραγματικά το Spike S-512 από ένα κοινό τζετ είναι η απόλυτη ταχύτητά του και ο κρυφός τρόπος που θα πηγαίνει βολίδα από το ένα σημείο στο άλλο.

Η Spike Aerospace εξηγεί ότι το S-512 θα είναι το πρώτο αεροσκάφος που έχει σχεδιαστεί αεροδυναμικά για να προσφέρει «αποκλειστική τεχνολογία ήσυχης υπερηχητικής πτήσης».

Δείτε τον χάρτη με τα δρομολόγια και τις ώρες ταξιδίου

πηγη: lifo.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ