Μπαχάμες: Ένα πανέμορφο ιδιωτικό νησί «βγαίνει στο σφυρί» χωρίς τιμή εκκίνησης

«Μεγάλο ενδιαφέρον από υποψήφιους αγοραστές»

Στο «σφυρί» βγαίνει ένας ιδιωτικό νησί με πολυτελές θέρετρο στις Μπαχάμες.

Το νησί Little Ragged, γνωστό ως St Andrew’s, είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό νησί που πωλείται στην Καραϊβική. Με 730 στρέμματα έκταση γης διαθέτει πλούσια βλάστηση και «παρθένες» παραλίες. Αυτός ο απομονωμένος «παράδεισος» συνδέεται με τον έξω κόσμο, τόσο ακτοπλοϊκά όσο και με τον ιδιωτικό αεροδρόμιο.

Το νησί χαρακτηρίζεται από μεγάλο φυσικό πλούτο, με λίμνες που προσφέρουν ευκαιρίες ακόμα και για θαλάσσια σπορ, αλλά και για ψάρεμα, ενώ ο μελλοντικός αγοραστής του νησιού θα μπορεί επίσης να χαλαρώσει στην αμμουδιά παρέα με φλαμίνγκο. Υπάρχει πάντα φυσικά και η εναλλακτική της πεζοπορίας στου λόφους και τα δάση, ενώ το τερέν είναι ιδανικό για ένα γήπεδο γκολφ. 

Το Little Ragged πωλείται μέσω της Concierge Auctions, μιας εταιρείας δημοπρασίας και πώλησης ακινήτων των ΗΠΑ με πελατολόγιο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, όπως η Cher και ο Michael Jordan. Η ίδια εταιρεία είχε αναλάβει την πώληση του πιο ακριβού σπιτιού στις ΗΠΑ.

Για να συμμετάσχει κανείς στην υποβολή προσφορών, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον μια επιβεβαιωμένοι κατάθεση 100.000 δολαρίων σε τραπεζικό λογαριασμό, ενώ για το Little Ragged δεν υπάρχει τιμή εκκίνησης.

«Έχουμε λάβει μεγάλο ενδιαφέρον για τη δημοπρασία μέχρι στιγμής, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο καθώς πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία,» δήλωσε η Laura Brady, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Concierge Auctions, στο CNN Travel.

Με πληροφορίες από CNN

πηγη: lifo.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ