Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήΗΠΑ: Μια 8χρονη εκδιώχτηκε από Χριστιανικό σχολείο επειδή "ερωτεύτηκε" ένα κορίτσι

ΗΠΑ: Μια 8χρονη εκδιώχτηκε από Χριστιανικό σχολείο επειδή “ερωτεύτηκε” ένα κορίτσι

Η μητέρα της 8χρονης κατήγγειλε πως εκτός από το κορίτσι και ο 5χρονος γιος της αποβάλλεται από το σχολείο, γιατί “κάθε μορφή σεξουαλικής ανηθικότητας” είναι αντίθετη με τους κανόνες.

Η Delanie Shelton, μητέρα ενός 8χρονου κοριτσιού, κατήγγειλε ότι το Rejoice Christian School στο Owasso της Οκλαχόμαδιέγραψε την κόρη της, επειδή το κορίτσι είπε σε ένα άλλο κορίτσι ότι είναι “ερωτευμένο” μαζί του.ADVERTISING

Η Shelton υποστήριξε ότι μόλις το περιστατικό έγινε γνωστό στο σχολείο, οι καθηγητές απομάκρυναν την κόρη της από την παιδική χαρά, κλείνοντάς τη στο γραφείο του διευθυντή.

“Η κόρη μου, μου είπε ότι η αντιπρόεδρος την έβαλε να επαναλαμβάνει ότι η Βίβλος λέει ότι μπορείς να παντρευτείς μόνο έναν άντρα και να αποκτήσετε παιδιά με έναν άνδρα”, δήλωσε η Shelton. “Η κόρη μου έκλαιγε, και ρωτούσε ‘Ο Θεός άραγε με αγαπά ακόμα;'”.

Ιθύνοντες του σχολείου, μιλώντας στην Shelton, τόνισαν ότι δεν επιτρέπονται.. “ερωτικές” σχέσεις στο σχολείο, ωστόσο το εγχειρίδιο δεν αναφέρει ότι κάτι τέτοιο μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία, ώστε να αποβάλουν κάποιο παιδί.ADVERTISING 

Ο επιθεωρητής του σχολείου απέφυγε να απαντήσει δημόσια, αναφέροντας ότι “η πολιτική του σχολείου αποφεύγει τα δημόσια σχόλια σχετικά με κάθε μαθητή ή οικογένεια”.

Η μητέρα της 8χρονης ακόμη είπε ότι η αντιπρόεδρος διευθύνων σύμβουλος τη ρώτησε πώς νιώθει για κορίτσια που τους αρέσουν κορίτσια. Όταν η μητέρα απάντησε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τις ομόφυλες σχέσεις, το σχολείο την κάλεσε λέγοντάς της ότι η συνεργασία τους τερματίζεται με όλη την οικογένεια, διώχνοντας επίσης και τον 5χρονο γιο της οικογένειας.

“Τους ζήτησα να γίνει μια συνεδρίαση για να συζητηθεί και να το επεξεργαστούν καλύτερα. Αρνήθηκαν, λέγοντάς μου ότι τίποτα άλλο δε χρειάζεται να συζητηθεί”, δήλωσε η μητέρα.

Σύμφωνα με το CNN, το εγχειρίδιο του Rejoice Christian School αναφέρει ότι “κάθε μορφή σεξουαλικής ανηθικότητας αντιβαίνει στις πεποιθήσεις του, συμπεριλαμβανομένης της ομολογίας ομοφυλοφιλίας/αμφιφυλοφιλίας”. Το εγχειρίδιο τονίζει, επίσης, ότι “όσοι μαθητές δε συμμορφώνονται με τα πρότυπα και τα ιδανικά της εργασίας και της ζωής στο σχολείο χάνουν το προνόμιο παρακολούθησης”.

Πηγη:news247.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ