Η Apple εξετάζει την κατασκευή αναδιπλούμενου iPhone – Πώς θα είναι τα νέα μοντέλα

Η Apple Inc. έχει ξεκινήσει να επεξεργάζεται την κατασκευή ενός μοντέλου iPhone με αναδιπλούμενη οθόνη, παρόμοιο με τις συσκευές της Samsung Electronics Co., ωστόσο, ο τεχνολογικός γίγαντας σχεδιάζει μόλις κάποιες μικρές στο επόμενο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει.

Η εταιρεία, έχει αναπτύξει πρωτότυπες αναδιπλούμενες οθόνες για εσωτερικές δοκιμές, αλλά δεν έχει παγιώσει τα σχέδια για την κυκλοφορία ενός αναδιπλούμενου iPhone. Η ανάπτυξη δεν έχει επεκταθεί πέρα ​​από την οθόνη.

Οι δοκιμαστικές αναδιπλούμενες οθόνες της Apple, όπως και αυτές της Samsung, έχουν έναν αόρατο μεντεσέ με τα ηλεκτρονικά του τοποθετημένα πίσω από την οθόνη.

Το νέο project της Apple θα ήταν μία ριζική αλλαγή, ωστόσο ένα iPhone με αναδιπλούμενη οθόνη πιθανό να πάρει χρόνια ή ακόμα και να μη βγει ποτέ σε παραγωγή.

Η εταιρεία φέτος επικεντρώνεται επί του παρόντος στην κυκλοφορία των κορυφαίων iPhone και iPad επόμενης γενιάς.

Η Apple δεν σχεδιάζει σημαντικές αλλαγές για τη σειρά iPhone του τρέχοντος έτους, δεδομένων των βελτιώσεων που έγιναν στο smartphone το 2020, συμπεριλαμβανομένων των 5G και των νέων σχεδίων.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επίσεις περιπλέξει την κατάσταση καθώς οι μηχανικοί της Apple εργάζονται μόνο από τα γραφεία της εταιρείας στο Silicon Valley και αυτό λίγες μέρες την εβδομάδα για να περιοριστεί ο αριθμός των ατόμων.

Αν και οι συνολικές αλλαγές θα είναι μικρές, η Apple εξακολουθεί να δοκιμάζει μια βασική αναβάθμιση για το 2021 και έχει να κάνει με την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, ξεφεύγοντας από την αναγνώριση προσώπου. Ωστόσο, η Apple δεν θα αφαιρέσει τον σαρωτή αναγνώρισης προσώπου.

Ο τεχνολογικός κολοσσός επεξεργάζεται για κάποια μοντέλα του την κατάργηση της θύρας φόρτισης θέλοντας να λανσάρει την ασύρματη φόρτιση.

Για τη σειρά tablet της, η Apple σχεδιάζει ένα νέο iPad Pro που μοιάζει με το τρέχον μοντέλο, αλλά προσθέτει οθόνη MiniLED και πολύ πιο γρήγορο επεξεργαστή.

πηγή: newmoney.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ