Αίας Γαστούνης: Φιλική ήττα από Βραχνέικα

0
577

Σημάδια κούρασης έδειξαν οι «κόκκινοι»

Φιλική ήττα  από τον Διαγόρα Βραχνεϊκων με σκορ 2-0 γνώρισε προχθές ο Αίαντας Γαστούνης σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Γαστούνης. Στο τεστ του Σαββάτου, ο Αίας παρατάχθηκε με ορισμένες απουσίες ενώ παρουσιάστηκαν και κάποια σημάδια κούρασης κάτι φυσιολογικό λόγω της σκληρής και επίπονης προετοιμασίας που κάνει ο Αλέξης Γαβριλόπουλος. Όλα τα παραπάνω  τα εκμεταλλεύτηκαν οι αχαιοί του Ανδρέα Ζήκου ένα δυνατό σύνολο για τη Γ’ Εθνική και έφτασαν στη φιλική νίκη.

Το ματς καρέ-καρέ

    8′: Πλασέ Αλεξανδρή, πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Βασιλικόπουλος.

    21′: Σουτ του Καράμπουλα, η μπάλα κόντραρε, στρώθηκε στο κεφάλι του Βλασσόπουλου και αυτός την έστειλε στα δίχτυα.

    42′: Πλασέ του Ρούνη μέσα από την περιοχή άουτ.

    50′: Σουτ του Γεωργαντόπουλου άουτ.

    75′: Σουτ του Νίκου Βλασσόπουλου στα δίχτυα.

    77′: Γύρισμα Αλεξανδρή πλασέ, Σκεπετάρη στο δοκάρι, μπλόκαρε ο Μπακάλης πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.

Προχωρημένες επαφές με Τιερί Ντελγκάδο

Στο μεταξύ ο Αίας  έχει έρθει σε προχωρημένες επαφές με τον Τιερί Ντελγκάδο ποδοσφαιριστή που κινείται στο κέντρο και όλα δείχνουν πως ο εν λόγω παίκτης τη  νέα χρονιά θα είναι κάτοικος Γαστούνης. Άτομο της διοίκησης επεσήμανε πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διήμερο, ενώ από την αντίπερα ο Κωνσταντίνος Κάρδαρης αποχωρεί και οδεύει στη Ζάκυνθο ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της  Super League 2. 

Αίας: Μπακάλης, Στανής, Βασιλικόπουλος, Βατσής, Παπαχριστόπουλος, Δούλος, Σταθάτος, Ρούνης, Καράμπελας, Βράπι, Ντρέου (Γιαννακόπουλος, Αντεντέγι, Δουλαβέρης, Μουτσάι, Ζωγόπουλος).

Διαγόρας: Μπαρδάκης, Σαρρής, Μικές, Σιδέρης, Σκεπετάρης, Αποστολόπουλος, Θ. Βλασσόπουλος, Ν. Βλασσόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Καράμπουλας, Αλεξανδρής. (Σκούρτας, Μ. Μικές, Καϊμακάς, Τσεκούρας, Σακελλαρόπουλος, Καπετανάκης, Αθανασόπουλος, Λάιος, Αλιφιεράκης