Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάAcropolis Jet Raid 2024: Φινάλε για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός

Acropolis Jet Raid 2024: Φινάλε για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός

Πλήθος κόσμου στην τελετή λήξης στην πανέμορφη Κουρούτα
Του Πάνου Ηλιόπουλου
panosproti@gmail.com
Με μια φαντασμαγορική φιέστα όπως αρμόζει άλλωστε ολοκληρώθηκε το Σάββατο το Acropolis Jet Raid 2024, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός που μαγνήτισε τα βλέμματα όλων για μια εβδομάδα στην πανέμορφη Κουρούτα. Κι όλα αυτά για μια διοργάνωση που έφερε στην Ήλιδα και στην Ηλεία ο επιφανής επιχειρηματίας Ανδρέας Παπαδάκος (η AHEPA HELLAS – Ηλεία – τμήμα 47 «Ανδρέας Παπαδάκος» είναι συνδιοργανωτής), ενώ συνδιοργανωτής ήταν επίσης ο Δήμος Ήλιδας και οι αγώνες έγινα με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ανδρέας Παπαδάκος : «Το ραντεβού ανανεώνεται για τη νέα χρονιά…»
Η τελετή λήξης περιελάμβανε απονομές και βραβεύσεις, με την ικανοποίηση να είναι έκδηλη στα βλέμματα όλων και ειδικότερα σ’ αυτά των διοργανωτών. Ο Ανδρέας Παπαδάκος που έβαλε τη σφραγίδα του για να έρθει αυτή η διοργάνωση στην Κουρούτα, υποσχέθηκε πως στόχος είναι το Acropolis Jet Raid να έρθει στην Κουρούτα και τη νέα χρονιά με ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις καταχειροκροτούμενος από όλους, ενώ στο ίδιο μήκος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις των κ.κ. Βαρνακιώτη και Τραγουστή, ενώ ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν και ο αλυτάρχης Μπρούνο Κάζα.
Οι απονομές και οι βραβεύσεις…
Όσον αφορά τις βραβεύσεις, τιμήθηκαν οι πρώτοι των κατηγοριών F4, F3, F2 και F1 καθώς και οι πρώτοι της Γενικής Κατάταξης ενώ τιμήθηκαν και οι διοργανωτές καθώς και τα πληρώματα. Στην εκδήλωση του Σαββάτου το παρών έδωσαν αρκετοί Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ήλιδας καθώς και ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Χουζούρης όπως επίσης και θεατές που είχαν κατακλύσει την Κουρούτα για να παρακολουθήσουν τη σπουδαία αυτή διοργάνωση. Η εκδήλωση έκλεισε με πολιτιστικές εκδηλώσεις και χορούς από διάφορα χορευτικά τμήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ