Home Αθλητικά Η ώρα του τελικού: ΠΑΟ Βάρδας και Θύελλα Πύργου διασταυρώνουν τα ξίφη...

Η ώρα του τελικού: ΠΑΟ Βάρδας και Θύελλα Πύργου διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης

0

Ο  τελικός του κυπέλλου Ηλείας ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ διεξάγεται σήμερα στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης, με τους ΠΑΟ Βάρδας και Θύελλα Πύργου να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με απώτερο στόχο την κατάκτηση της κούπας.

Αποφασισμένοι οι «πράσινοι»

Στη Βάρδα αν  και υπάρχει πικρία για τον υποβιβασμό από τη Γ’ Εθνική,  θέλουν να κατακτήσουν το κύπελλο πιστοποιώντας τον τίτλο του φαβορί που έχουν στο σημερινό τελικό.  Από κει και πέρα στις τάξεις του συλλόγου επισημαίνουν πως καλούνται να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι από το πρώτο λεπτό, απέναντι στη Θύελλα που παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ειδικά κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου όπου κατέκτησε και τη δεύτερη θέση. Στα θετικά για τον τεχνικό Γιώργο Λαμπρόπουλο το ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ οι «πράσινοι» απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους τους να παραβρεθούν στη Γαστούνη ώστε  να βοηθήσουν τον ΠΑΟΒ να στεφθεί κυπελλούχος Ηλείας

Ξεχωριστή ημέρα για τη Θύελλα

Από την αντίπερα, η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή  για την ομάδα του Καταραχίου με τη Θύελλα  παίρνει μέρος για πρώτη φορά σε τελικό κάτι που αποτελεί ξεχωριστή τιμή και διάκριση για το σύλλογο. Από κει και πέρα στην ομάδα του Καταραχίου γνωρίζουν πως έχουν δύσκολη αποστολή κόντρα σε μια πιο δυνατή και έμπειρη ομάδα όπως είναι αυτή του ΠΑΟΒ, αλλά  στη Θύελλα εμφανίζονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που έχουν για να κατακτήσουν το κύπελλο. Κάλεσμα απευθύνεται και στους φιλάθλους να δώσουν το παρών σε μια ξεχωριστή στιγμή για το σύλλογο.

Exit mobile version