Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΆρης Γαστούνης στο Διεθνές Πρωτάθλημα Καράτε: Δύο χρυσά και μία πέμπτη θέση...

Άρης Γαστούνης στο Διεθνές Πρωτάθλημα Καράτε: Δύο χρυσά και μία πέμπτη θέση στη Βουλγαρία

Με 7 αθλητές ταξιδέψε ο Άρης Γαστούνης στο διεθνές πρωτάθλημα καράτε wkf Sofia karate open στην Βουλγαρία στις 20 Απριλίου. Ο σύλλογος της Γαστούνης γύρισε με 1 χρυσό, 1 χάλκινο και μια πέμπτη θέση.
Το χρυσό κατέκτησε η προπονήτρια του συλλόγου Έλενα Κοτσίρη στην κατηγορία κουμιτε βετεράνων γυναικών open. Χάλκινο μέταλλο για τον Δημήτρη Πόπορης στην κατηγορία κουμιτε εφήβων-57 όπου με σπουδαίες εμφανίσεις έφτασε στον μικρό τελικό με 4 νίκες και μία ήττα. Πέμπτη θέση για την Αναστασία Κοκκώνη στην κατηγορία κουμιτε κορασίδων 10 ετών -40 κιλά η οποία έχασε τον μικρό τελικό για την τρίτη θέση στην απόφαση των διαιτητών. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν ακόμα ο Θεόφιλος Σαμψώνης, ο Πόπορης Αλέξανδρος, ο Παναγιώτης Καλαρίτης και ο Χρήστος Χατζήπαπας.
Η προπονήτρια του συλλόγου Έλενα Κοτσίρη δήλωσε μετά το πέρας των αγώνων: «Ήταν ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου συμμετείχαν 15 χώρες και οι συμμετέχοντες έφτασαν τις 2000. Είμαι ικανοποιημένη από την απόδοση των αθλητών μου σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα που συναντήσαμε εχθρική διαιτησία, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ