Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΞενοφών –Ηλειακός Λεχαινών: Ώρα για μάχη τίτλου

Ξενοφών –Ηλειακός Λεχαινών: Ώρα για μάχη τίτλου

Α’ PLAYSPORTS/Πλέι οφ ανόδου

Ξεκινούν αύριο οι τελικοί των πλέι –οφ του πρωταθλήματος
Του Πάνου Ηλιόπουλου
panosproti@gmail.com
Η ώρα της μάχης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας μπαίνει στην τελική της ευθεία, καθώς την Κυριακή ξεκινούν οι τελικοί των πλέι –οφ ανάμεσα στον Ξενοφώντα Κρεστένων και τον Ηλειακό Λεχαινών αναμετρήσεις που αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον και πρόκειται να συγκεντρώσουν τα βλέμματα πολλών θεατών. Ο εναρκτήριος αγώνας διεξάγεται στα Κρέστενα στις 5 το απόγευμα, ενώ βάσει διαδικασίας ο Ξενοφών κατακτά τον τίτλο αν κερδίσει τέσσερις βαθμούς το λιγότερο, ενώ οι «γαλάζιοι» επιζητούν πέντε.

Αποφασισμένοι οι γηπεδούχοι
Όσον αφορά τον Ξενοφώντα που έχει το πλεονέκτημα της έδρας, θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στους τελικούς καθώς αν συμβεί αυτό οι «κόκκινοι» θα βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην ομάδα των Κρεστένων που τερμάτισε στην πρώτη θέση κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου και παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο και στα παιχνίδια με τον Αστέρα δεν θέλουν ν’ αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, με τον τεχνικό Σπύρο Αντωνόπουλο να ζητά προσοχή και σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στα ευχάριστα για τον Ξενοφώντα το ότι το απουσιολόγιο είναι λευκό, ενώ η ομάδα θα έχει και τη συμπαράσταση των οπαδών της καθώς το Δημοτικό Στάδιο Κρεστένων αναμένεται να γνωρίσει μεγάλες στιγμές.

Ψυχολογικά ανεβασμένοι οι φιλοξενούμενοι
Από την αντίπερα, οι «γαλάζιοι» των Λεχαινών πηγαίνουν στα Κρέστενα με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά την πρόκριση απέναντι στη Θύελλα. Στον Ηλειακό επικρατεί αισιοδοξία ενόψει των τελικών, με τους «γαλάζιους» να στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα το οποίο αν έρθει θα αλλάξει συσχετισμούς και δεδομένα στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Στο πλευρό της ομάδας αύριο στα Κρέστενα αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι από τα Λεχαινά, με τον Θ. Αντωνόπουλο να μην υπολογίζεται λόγω καρτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ