Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑστέρας –Ξενοφών 0-2: Στον τελικό ο Ξενοφών

Αστέρας –Ξενοφών 0-2: Στον τελικό ο Ξενοφών

Ο Ξενοφών Κρεστένων κέρδισε και στο χθεσινό δεύτερο ημιτελικό μέσα στην Αμαλιάδα τον Αστέρα με σκορ  0-2  και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό των πλέι –οφ για την  κατάκτηση του πρωταθλήματος όπου και θα κοντραριστεί με έναν εκ των Θύελλα ή Ηλειακού Λεχαινών  έχοντας  πλεονέκτημα έδρας. Στο χθεσινό ματς της Αμαλιάδας ο Ξενοφώντας άνοιξε το σκορ στο 20’ όταν μετά από  σέντρα του Μπακατσέλου η μπάλα βρήκε στον Κυριαζή και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1, ενώ  πέντε λεπτά μετά την  έναρξη του δεύτερου  μέρους  ο Πάρης Κωνσταντόπουλος μετά από μπαλιά του Μπακατσέλου έκανε το 0-2 βάζοντας στέρεες τις βάσεις για μια τεράστια επιτυχία σε μια αναμέτρηση που συγκέντρωσε τα βλέμματα περίπου  500 θεατών.  Σε ότι έχει να κάνει με τον Αστέρα αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι, ενώ στο προσκήνιο υπάρχει ο ημιτελικός κυπέλλου με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Αστέρας: Θεοδωρόπουλος, Δ. Κασσιανός, Δαλαβούρας, Τσίτσος, Κυριαζής (85΄ Ράλλης), Ι. Κασσιανός, Γκρίλλας, Κούντουρας (70΄ Μαργαρώνης), Τσάκος (85΄ Γιαννόπουλος), Μπατζακόπουλος (75΄ Χαραλαμπόπουλος), Ανδρεόπουλος (75΄ Αποστολόπουλος).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος (69΄ Κρίκος), Γκότσης, Μπέριος, Κολόκας, Διαμαντόπουλος (80΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Αστερόπουλος, Κωνσταντόπουλος (69΄ Διονυσόπουλος), Τσίγκρηλας (80΄ Φερεκίδης), Σκοζάι, Μπακατσέλος (63΄ Δρακόπουλος).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ