Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟ Βάρδας: Δυσκολεύει το τοπίο

ΠΑΟ Βάρδας: Δυσκολεύει το τοπίο

Οι «πράσινοι» θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση αν θέλουν να παραμείνουν στη Γ’ Εθνική
Του Πάνου Ηλιόπουλου
panosproti@gmail.com
Έδαφος και μάλιστα σημαντικό χάνει ο ΠΑΟ Βάρδας, σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή ειδικά μετά την τελευταία ισοπαλία με την ΑΕΡ Αφάντου την περασμένη αγωνιστική. Ειδικότερα οι «πράσινοι» της Βουπρασίας δείχνουν να εδραιώνονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον αν θέλουν να παραμείνουν στη Γ’ Εθνική θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές στα εναπομείναντα παιχνίδια.
Το πρόγραμμα μέχρι τέλους
Για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής απομένουν έξι αγωνιστικές, με τον ΠΑΟΒ να έχει να δώσει τρία παιχνίδια στην έδρα του με Ιάλυσο, Βύζαντα και Παναργειακό ενώ υπάρχουν τα ματς με Αστέρα Βάρης, Μαρκό και Ελλάς Σύρου μακριά από τη Βουπρασία. Εύκολα συμπεραίνεις ότι ο δρόμος της παραμονής είναι αρκετά δύσκολο, με τους «πράσινους» να καλούνται ν’ ανεβάσουν στροφές αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Στη Βάρδα γνωρίζουν πως μετά και την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΡ Αφάντου οι πιθανότητες μειώθηκαν σε σημαντικό βαθμό, αλλά η προσπάθεια θα γίνει στα εναπομείναντα παιχνίδια και σ’ έναν μαραθώνιο που από την αρχή ήταν πολύ δύσκολος καθώς υποβιβάζονται πολλές ομάδες.
Θέλει τρίποντο στη Βάρη
Επόμενο εμπόδιο για την ομάδα της Βουπρασίας την προσεχή Κυριακή εκτός έδρας με τον Αστέρα Βάρη, αναμέτρηση πολύ δύσκολη κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας ενώ είχε περάσει νικηφόρα από τη Βάρδα στο ματς του πρώτου γύρου. Οι «πράσινοι» φυσικά βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχουν περιθώρια για την παραμικρή απώλεια βαθμών, κάτι που επισημαίνεται και από τον τεχνικό Γιώργο Λαμπρόπουλο. Σημαντικό πρόβλημα για τον ΠΑΟΒ η απουσία του Δημήτρη Κοτσώνη που έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ