Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΕΠΣ Ηλείας: Γιόρτασε τη διπλή πρόκριση στους «16»

ΕΠΣ Ηλείας: Γιόρτασε τη διπλή πρόκριση στους «16»

Άρης Κουλούρης: «Συνεχίζουμε πιο δυναμικά…»
Του Πάνου Ηλιόπουλου
panosproti@gmail.com
Ξεχωριστό ήταν το βράδυ της περασμένης Κυριακής για τις ομάδες των Μικτών Ηλείας που προκρίθηκαν στη φάση των «16», καθώς η ΕΠΣ Ηλείας παρέθεσε δείπνο προκειμένου να τους τιμήσει για αυτήν τους την επιτυχία. Παράλληλα τιμήθηκε και ο χορηγός των εμφανίσεων η εταιρεία JOHN DEERE Αθανασούλης, σε μια βραδιά που κύλησε σε εξαιρετικό κλίμα στο Amalias Hotel στην Κουρούτα.
«Πρόκειται για τεράστια επιτυχία…»
Στην εκδήλωση της περασμένης Κυριακής, τις ομάδες των Μικτών συνεχάρη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας Άρης Κουλούρης που μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία η ΕΠΣ Ηλείας να γιορτάζει διπλή πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του εθνικού πρωταθλήματος προεπιλογής της ΕΠΟ. Τόσο η Κ16 όσο και η Κ14, συνεχίζουν μαζί στον θεσμό και για το λόγο αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους καθώς πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία. Είμαι υποχρεωμένος να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές τόσο της Κ16 όσο και της Κ14 καθώς και τον τεχνικό Αντώνη Χρυσανθακόπουλο όπως επίσης και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. Συγχαρητήρια επίσης και στην κ. Δημητρακοπούλου Βίκυ και τον φροντιστή Νίκο Νικολόπουλο, τον γιατρό Βαγγέλη Δημητρόπουλο καθώς και τον χορηγό JOHN DEERE Αθανασούλης. Είμαστε περήφανοι και συνεχίζουμε πιο δυναμικά για την ανάπτυξη και τη βελτίωση του ηλειακού ποδοσφαίρου» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της διοίκησης της Ένωσης. Παράλληλα σύντομη τοποθέτηση είχαμε και από τον Ενωσιακό τεχνικό κ. Αντώνη Χρυσανθακόπουλο που κινήθηκε στους ίδιους ρυθμούς.

Η παρουσίαση της φανέλας
Παράλληλα στο δείπνο που έγινε στο ξενοδοχείο «Amalias Hotel» στην Κουρούτα έγινε η παρουσίαση και της φανέλας των Μικτών ομάδων Ηλείας από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Άρη Κουλούρη και τον χορηγό των εμφανίσεων JOHN DEERE Αθανασούλη, που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Δημήτρη Αθανασούλη. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον κ. Αθανασούλη τονίζοντας πως βοηθά με τις χορηγίες του την προσπάθεια της ΕΠΣΗ, ενώ ο γιατρός των ομάδων Βαγγέλης Δημητρόπουλος προσέφερε μια τούρτα ενώ ειδική αφιέρωση έκαναν οι παίκτες σε αυτόν, μια φωτογραφία με λουλούδια με αφορμή την ονομαστική του εορτή. Στην όμορφη βραδιά της περασμένης Κυριακής, παραβρέθηκαν σύσσωμα τα ποδοσφαιρικά τμήματα και των δυο ομάδων, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Άρης Κουλούρης μαζί με τη σύζυγό του Βίκυ Δημητρακοπούλου –Κουλούρη, ο Ενωσιακός τεχνικός Αντώνης Χρυσανθακόπουλος ο Δημήτρης Αθανασούλης χορηγός των εμφανίσεων JOHN DEERE Αθανασούλης, ο Παναγιώτης Παναγούτσος Υπεύθυνος Αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, ο Νίκος Νικολόπουλος Υπεύθυνος υποστήριξης των Μικτών και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος Υπάλληλος της ΕΠΣΗ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ