Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ: Αθλητικός Τουρισμός & Μαραθώνιος,...

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024, ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ: Αθλητικός Τουρισμός & Μαραθώνιος, Υπεραποστάσεις – Ορεινό Τρέξιμο – Αθλητικοί Τραυματισμοί

*Από τους «Olympia Runners», υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

«Αθλητικός Τουρισμός & Μαραθώνιος, Υπεραποστάσεις – Ορεινό Τρέξιμο – Αθλητικοί Τραυματισμοί» είναι το θέμα της αθλητικής ημερίδας, που διοργανώνει ο Σύλλογος «Olympia Runners», με προσκεκλημένους, δυο διακεκριμένους σε διεθνές επίπεδο υπερμαραθωνοδρόμους, τον Κωνσταντίνο (Dean) Καρνάζη και την Γεωργία (Jo) Μαντά.
Η ημερίδα, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, στις 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της πόλης. Αποτελεί δε, παράλληλη εκδήλωση του αθλητικού δρομικού διημέρου (30-31 Μαρτίου) για την Ηλεία, οπότε και θα διεξαχθούν ο Ημιμαραθώνιος Ολυμπίας και οι παράλληλοι αγώνες των 12,8 χλμ (Αρχ. Ήλιδα-Αμαλιάδα), Αυθεντικός Δόλιχος Δρόμος 4,2 χλμ (Αρχ. Ολυμπία) καθώς και οι παιδικοί αγώνες 1,0 – 1,5 και 2,0 χλμ.
Ομιλητές
Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης, οι οποίοι θα αναλύσουν τα θέματα της ημερίδας, θα είναι ο παγκοσμίου φήμης Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος, συγγραφέας και Πρέσβης Ελληνικού Τουρισμού Κωνσταντίνος (Dean) Καρνάζης και η Ηλεία σε καταγωγή υπερμαθαρωνοδρόμος και κάτοχος ρεκόρ Ελληνίδας στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ Γεωργία (Jo) Μαντά. Τις ομιλίες τους, θα αναπτύξουν επίσης ο δρομέας ορεινού τρεξίματος και διοργανωτής του «Divris Hard Trail Race» Ανδρέας Μικελόπουλος και η Φυσικοθεραπεύτρια Μαρία Γραμματικοπούλου.
Την εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθούν και βραβεύσεις αθλητών με συμμετοχές και διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα συντονίσει η δημοσιογράφος Νάνσυ Σπυροπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ