Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΠΑΟ Βάρδας: Ανασύνταξη ενόψει Ελευσίνας

ΠΑΟ Βάρδας: Ανασύνταξη ενόψει Ελευσίνας

Οι «πράσινοι» θέλουν βαθμούς στο ματς του Σαββάτου
Του Πάνου Ηλιόπουλου
panosproti@gmail.com
Ν΄ ανασυνταχθούν και να κοιτάξουν τη συνέχεια προσπαθούν στις τάξεις του ΠΑΟ Βάρδας, μετά τη βαριά ήττα το περασμένο Σάββατο στο «Γ. Καλάκος» από τη Μύκονο με σκορ 0-3. Οι «πράσινοι» αφού δεν έχουν υποχρεώσεις για το κύπελλο, ο ημιτελικός με τον Αστέρα πήγε μια εβδομάδα αργότερα, εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στο προσεχές δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο καθώς την Κυριακή υπάρχουν καρναβαλικές εκδηλώσεις. Η ήττα κόντρα στη Μύκονο που συνδυάστηκε με πολύ μέτρια εμφάνιση βάρυνε κάπως το κλίμα, αλλά ο ΠΑΟΒ καλείται να δείξει χαρακτήρα και να επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι σε μια ομάδα με την οποία έχει τους ίδιους στόχους. Στα θετικά για την ομάδα της Βουπρασίας το ότι στο παιχνίδι της Ελευσίνας θα παραταχθεί κομπλέ, καθώς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν φαίνεται να υπάρχουν.

Γιώργος Λαμπρόπουλος: «Υπεύθυνος για την ήττα είμαι εγώ»
Την ευθύνη της ήττας ανέλαβε ο τεχνικός του ΠΑΟ Βάρδαςε Γιώργος Λαμπρόπουλος, ο οποίος σχολίασε εκτός από το χαμένο πέναλτι του Δημήτρη Μικελάτου, την ώρα έναρξης του παιχνιδιού, την οποία όπως φαίνεται (το ίδιο έγινε και με την Ελλάδα Σύρου), δεν μπόρεσε η ομάδα της Βάρδας να διαχειριστεί: “Στις νίκες, το μερίδιο αναλογεί στους ποδοσφαιριστές. Υπεύθυνος είμαι εγώ. Δεν είμαι ευθυνόφοβος, έτσι πρέπει να κάνει ο προπονητής. ‘Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται, έτσι και το πέναλτι. Η απόφαση να εκτελέσει το πέναλτι ο Μικελάτος, ήταν δική μου. Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να σταθώ στην ώρα έναρξης του παιχνιδιού. Δεν είναι δυνατόν να παίζουμε αυτές τις ώρες. Δεν είναι σχολικό πρωτάθλημα, είναι πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής. Αυτό αποτελεί υποβάθμιση του ποδοσφαίρου. Προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε, με αρκετές πρωινές προπονήσεις, ήταν όμως πάρα πολύ δύσκολο”.

Ευχαριστεί η Μύκονος για τη φιλοξενία
Η Μύκονος εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτη τον ΠΑΟΒ για την φιλοξενία στο μεταξύ τους παιχνίδι το περασμένο Σάββατο. Η ανακοίνωση της Α.Ε. Μυκόνου: «Το Διοικητικό συμβούλιο, οι αθλητές, οι προπονητές και όλα τα μέλη της Αθλητικής Ένωσης Μυκόνου, ευχαριστούν θερμά την ομάδα του Παμβουπρασιακού Α.Ο. Βάρδας για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ