Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΦιλαθλητικός: Κοπή πίτας και βραβεύσεις

Φιλαθλητικός: Κοπή πίτας και βραβεύσεις

Σε μια όμορφη και ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα ο Φιλαθλητικός έκοψε την πίτα του και πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του το περασμένο Σάββατο στο κέντρο “Κίρκη” στον Άγιο Γεώργιο. Ένα θεσμός που καθιερώθηκε τα τελευταία χρόνια και τον αγκάλιασε όλος ο κόσμος της ομάδας αλλά και εκτός ομάδας και τον περιμένουν με ανυπομονησία κάθε χρονιά. Η προσέλευση φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με περίπου 180 άτομα να έχουν πάρει θέση από νωρίς και να κοσμούν με την παρουσία τους την όμορφη αυτή βραδιά. Στην λαμπρή αυτή βραδιά αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού Δημήτρης Βλαχαντώνης, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε για την καινούργια σεζόν επιτυχίες και υγεία. Μετά είχαμε την κοπή της πίτας του συλλόγου όπου το φλουρί αντιστοιχούσε σε κάποιο ποσό και το κέρδισε η αθλήτρια Σταυρούλα Διαμαντοπούλου. Εκτός από το κέφι και την διασκέδαση όμως είχαμε και βραβεύσεις των επιλεγμένων διακριθέντων αθλητών από κάθε τμήμα του συλλόγου την χρονιά που μας πέρασε. Από το τμήμα μπάντμιντον βραβεύτηκαν οι εξής: ΧΑΡΑ ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΤΥΛΙΓΑΔΑΣ, ΜΕΛΙΝΑ ΓΟΥΒΙΑ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΡΕΚΟΥΚΙΩΤΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ, ΤΙΤΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΡΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΑΝΤΑΣ, ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ, ΑΝΤΩΝΙΑ ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΛΕΒΙΤΗ, ΓΙΩΤΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΙΑΝΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ. ΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΙΠΛΑΣ.
Από το τμήμα ποδηλασίας βραβεύτηκαν οι εξής: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ. Τέλος από το τμήμα τένις βραβεύτηκαν οι: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΨΥΧΟΜΑΝΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΡΙΤΣΕΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΑΤΖΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΛΟΓΕΩΡΓΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. Επίσης ο γυμναστής Άγης Παπαδόπουλος για την προσφορά του στο τμήμα τένις ενώ απονεμήθηκε στον Ε.Ε. Σταυρό (Σαμαρείτες Πύργου) για την κάλυψη των αγώνων του συλλόγου και την προσφορά τους. Η βραδιά τελείωσε με πλούσια λαχειοφόρο με πρώτα δώρα ένα τριήμερο ταξίδι προσφορά από τον κ. ΦΩΤΗ ΚΑΤΣΙΑΔΡΑΜΗ και ένα smart watch προσφορά από την “ALL GEO” ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ και τον κ. ΑΛΕΞΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ.
Οι υπόλοιποι δωροθέτες της λαχειοφόρου τους οποίους ο Φιλαθλητικός ευχαριστεί θερμά ήταν οι: TSITSOS men’s Clothes, «ΑΘΗΝΑ» Beauty store, «KOSTAS BIKES», «NEW by roubani», «Kiddo», ΕΚΟ Πολίτης Νίκος, «TSOCAFE», ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ, «ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ» ΕΠΙΠΛΟ-ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ, «ΑΦΟΙ ΚΛΟΥΚΙΝΑ», «ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ», «ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ», «ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ ΤΖΕΜΟΥ» ΧΑΛΙΚΙΑΤΙΚΑ, ΟΠΤΙΚΑ «ΜΕΝΕΓΟΥ ΑΝΘΟΥΛΑ», «ΙNSTANTE», «CRISTIANO MORATTI», «ID HOME» ΑΦΟΙ ΨΥΧΟΜΑΝΗ, ΟΠΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΥΡΓΟΥ «ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ», ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ «ΟΡΦΕΑΣ», ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΓΟΥ, « ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ» BIKES, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, “SHERLOCK” ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ