Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΜπάγερν-Ολυμπιακός 1-3: Θρυλική πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στα ημιτελικά του Youth League!

Μπάγερν-Ολυμπιακός 1-3: Θρυλική πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στα ημιτελικά του Youth League!

Ο Ολυμπιακός Κ19 πήρε τεράστια νίκη στη Γερμανία κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, με σκορ 3-1, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του UEFA Youth League (το αντίστοιχο Champions League για τις ομάδες νέων).

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο ματς με το γκολ του Μουζακίτη στο 32ο λεπτό μετά από ομαδική πίεση στην άμυνα των Βαυαρών, ενώ ο Παπακανέλλος στο 37′ με φανταστική ενέργεια έκανε το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, με τον 16χρονο Κωστούλα να σουτάρει με τη μία και να σκοράρει στο 40ό λεπτό.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Μπάγερν ήταν να μειώσει σε 1-3 με γκολ του Ράμσακ στο 63′.

Με τον τρόπο αυτό, η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου προκρίθηκε στο Final 4 της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί 19-22 Απριλίου στην Ελβετία.

Έτσι, μετά από 28 χρόνια, μία ελληνική ομάδα θα συμμετάσχει σε ημιτελικό διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA, καθώς ο τελευταίος ήταν ο Παναθηναϊκός στο Champions League του 1996.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Νάντ-Κοπεγχάγη (έναρξη 19:00).

Μπάγερν Μονάχου-Ολυμπιακός 1-3
Μπάγερν (Ρενέ Μάριτς): Σμιτ, Σόλτσε, Μανούμπα, Σολ, Χένιγκ, Φερνάντεθ, Γένσεν (46΄ Νκιλί), Ζβόναρεκ, Αζνού (46΄ Λίτσινα), Ράμσακ, Κούσι-Ασάρε

Ολυμπιακός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κ.Κωστούλας, Τανούλης, Πρεκατές, Κουτσογούλας (90+1΄ Χρήστου), Αλαφάκης, Μπάκουλας, Μουζακίτης, Πνευμονίδης (67΄ Λιατσικούρας), Παπακανέλλος (78΄ Δάμα), Μπ. Κωστούλας

Πηγή: iefimerida.grΜπάγερν-Ολυμπιακός 1-3: Θρυλική πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στα ημιτελικά του Youth League! -Δείτε τα γκολ – iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ